Η Jennie των BLACKPINK  δηλώνει ότι ο ρόλος της στο «The Idol» ήταν μια πρόκληση

Jennie-coachella-2023-live-b-billboard-1548

Η Jennie των BLACKPINK ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη στην επερχόμενη σειρά The Idol του HBO. Η Jennie αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Women’s Wear Daily ότι έχει ταραχή πριν κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, παρά το ότι έκανε περιοδεία με το συγκρότημα της.

Η Lily-Rose Depp – η οποία πρωταγωνιστεί ως Jocelyn στο πλευρό του The Weeknd’s Tedros – βοήθησε την Jennie να βολευτεί στον ρόλο. «Ήταν σίγουρα μια πρόκληση, γιατί δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ήταν σαν να έσπασα έναν τοίχο για μένα», είπε. «Πραγματικά με βοήθησε πολύ. Μου έλεγε για σκηνές και ήταν πολύ παρήγορο που την είχα εκεί. Απλώς με έμαθε να εκφράζομαι και να νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, να μην φοβάμαι». Ενώ ορισμένοι θαυμαστές εξέφρασαν ανησυχίες για το νευρικό θέμα του The Idol, η Jennie υποστήριξε ότι «εμπιστευόταν [στον σκηνοθέτη της σειράς] Sam [Levinson] να συνεργαστεί με όλες τις σκηνές που θα δουλεύαμε μαζί, επειδή αφορούσε τη βιομηχανία ,” είπε.

«Το γεγονός ότι αφορούσε τη μουσική βιομηχανία με γοήτευσε και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να φέρω κάτι στον ρόλο», συνέχισε η αστέρας της K-pop. «Ήταν μια ευκαιρία να είμαι απλώς ο εαυτός μου και να είμαι γενναία. Δεν προπονήθηκα πραγματικά για αυτό, ούτε ετοίμασα τίποτα. Ο Σαμ ήθελε να είμαι απλώς ο εαυτός μου».

Λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο της Jennie στο σόου έχουν κρατηθεί σε μεγάλο βαθμό κρυφές, αλλά οι θαυμαστές της δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ: Το The Idol θα κάνει πρεμιέρα στο HBO και στο Max στις 4 Ιουνίου.

🗓️ 31 May 2023

Related Articles