Η Janelle Monáe θα λάβει βραβείο Trailblazer στο γκαλά Outfest Legacy Awards 2022

ezgif.com-gif-maker (2)

Η Janelle Monáe θα λάβει βραβείο στα 2022 Outfest Legacy Awards στα Paramount Studios το Σάββατο 22 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση είναι μέρος του εορτασμού της 40ης επετείου του Outfest. Το βραβείο θα αναγνωρίσει τον ρόλο της Monáe ως καλλιτέχνη που έχει δείξει σταθερά την υποστήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα μέσω της μουσικής και της υποκριτικής της. Η Monáe έχει συγκεντρώσει οκτώ υποψηφιότητες για τα Grammy, συμπεριλαμβανομένου του ρεκόρ της χρονιάς ως διακεκριμένος καλλιτέχνης για διασκέδαση.

Το “We Are Young” (2012), ήταν το άλμπουμ της χρονιάς, ενώ παράλληλα κέρδισε και ως featured καλλιτέχνης με το Some Nights το 2012. Το 2018 κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς με το Dirty Computer. Έχει επίσης λάβει δύο υποψηφιότητες για το Screen Actors Guild για εξαιρετική ερμηνεία από καστ σε κινηματογραφική ταινία, ως μέρος των καστ του Hidden Figures  και του Moonlight.

Το πιο πρόσφατο έργο της, το Netflix’s Glass Onion: A Knives Out Mystery, μαζί με τους Daniel Craig, Kate Hudson, Kathryn Hahn και Leslie Odom Jr, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

«Τα βραβεία Outfest Legacy… επικεντρώνουν τους καλλιτέχνες, την ηγεσία και τους οργανισμούς που έχουν συμβάλει σημαντικά στην queer εκπροσώπηση και υπεράσπιση στα μέσα ενημέρωσης, τις τέχνες και την ψυχαγωγία», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Outfest, Damien S. Navarro. «Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί μας για να ανυψώσουμε τους βραβευθέντες μας που έχουν εμπνεύσει συλλογικά μια νέα γενιά δημιουργών, αφηγητών και κοινού – χαράσσοντας ένα μονοπάτι για τους καλλιτέχνες του αύριο».

Στο γκαλά θα τιμηθεί επίσης το Glamazon, το δίκτυο ποικιλομορφίας και ένταξης της Amazon για τους εργαζόμενους LGBTQIA+ και τους συμμάχους τους, που θα λάβουν το Βραβείο Guardian, η Kerri Stoughton-Jackson, αναπληρώτρια διευθύντρια του Outfest, θα λάβει το βραβείο Jonathan Howard Legacy.

Τα βραβεία Outfest Legacy 2022 παρουσιάζονται από το IMDb. Το Outfest, το οποίο ιδρύθηκε από φοιτητές του UCLA το 1982, είναι ο κορυφαίος οργανισμός στον κόσμο που προωθεί την ισότητα δημιουργώντας, μοιράζοντας και προστατεύοντας ιστορίες LGBTQIA+ στις οθόνες τους.

🗓️ 03 Oct 2022

Related Articles