Η Halsey και ο Suga των BTS αποκαλύπτουν τα παρασκήνια του «Lilith»

Halsey-Suga-15624895934

Μην μένετε στο παρελθόν, γιατί ένα βίντεο από τα παρασκήνια του «Lilith» της νέας συνεργασίας των Halsey και Suga από το Diablo IV Anthem, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και το Billboard έχει μια αποκλειστική πρώτη ματιά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που μαγνητοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του μουσικού βίντεο, ο Suga μοιράζεται πόσο μεγάλος θαυμαστής είναι των βιντεοπαιχνιδιών Diablo και πώς το Diablo IV – που κυκλοφόρησε στις 6 Ιουνίου – θα παίξει στο χρόνο διακοπής λειτουργίας του ενώ βρίσκεται στην πρώτη του σόλο παγκόσμια περιοδεία. «Έπαιξα το Diablo 1, 2 και 3», λέει στην κάμερα.

«Τότε, περνούσα πολύ χρόνο στο Cow Level.». (Σύμφωνα με τον PC Gamer, Cow Level το Diablo 3 είναι μια εκδήλωση μυστικού επιπέδου που τίμησε τον καλλιτέχνη Kevin Kanai Griffith, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2014 από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Σε αυτό το επίπεδο, οι παίκτες μάχονται ενάντια σε μια ορδή με ένοπλους πολεμιστές αγελάδων.)

«Ετοιμάζομαι να παίξω το [Diablo IV] μόλις κυκλοφορήσει και κάνω περιοδεία», ανέφερε ο τραγουδιστής της K-pop, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία υποστηρίζοντας το σόλο άλμπουμ του, D-DAY. «Αγόρασα ένα νέο φορητό υπολογιστή και απλώς περιμένω. Μόλις κυκλοφορήσει, θα παίζω, ακόμα κι όταν κάνω περιοδεία».

Το μουσικό βίντεο με το μέλος του BTS κυκλοφόρησε αρχικά στις 5 Ιουνίου και από τότε έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Η κυκλοθυμική οπτική — η οποία έγινε σε συνεργασία με την Blizzard Entertainment, την εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών πίσω από τη δημοφιλή σειρά Diablo — παρουσιάζει τη Halsey να περπατά μέσα από το Chapelle des Jésuites στο Cambrai της Γαλλίας, ενώ είναι ντυμένη με σκούρο μανδύα με κουκούλα προτού το πέσει για να αποκαλύψει τον άγριο πολεμιστή της, και τελικά να γίνει η Ευλογημένη Μητέρα Λίλιθ του παιχνιδιού. Η επανασχεδιασμένη, πιο σκοτεινή εκδοχή του “Lilith” – που προέρχεται από το άλμπουμ της 2021 που έγινε γνωστό από τους κριτικούς, If I Can’t Have Love, I Want Power – κάνει τη Suga να συμμετέχει στη Halsey για το ρεφρέν και να κάνει ομοιοκαταληξία σε έναν νέο στίχο για τα μέσα του τραγουδιού.

«Step out of the moment that’s been trapping you in/ All this negativity of hatred and insanity/ Don’t dwell on the past/ It’s time to make a change/ Look around believe in what you see/ I have returned to hell» ραπάρει πριν κάνει ντουέτο με τη Halsey.

«Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με τον SUGA των BTS σε μια επανασχεδιασμένη έκδοση του Lilith για τον ύμνο του Diablo IV» δήλωσε η Halsey. «Έχοντας περάσει αμέτρητες ώρες στο Sanctuary με την οικογένειά μου, είμαι εδώ και ως θαυμαστής και ως συνεργάτης. Επιπλέον, πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί με τον SUGA. Ας ελπίσουμε ότι οι θαυμαστές του Diablo, του SUGA και εμένα θα λατρέψουν το Lilith», πρόσθεσε η Halsey.

🗓️ 19 Jun 2023

Related Articles