Η Halsey ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα σόλο έκδοση του "Die For me"

halsey-march-2022-billboard-b-1548

Η Halsey ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια σόλο έκδοση του “Die For me”, της παλιάς συνεργασίας της με τον Post Malone το 2019. Η 28χρονή σταρ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη Παρασκευή (17 Φεβρουαρίου) ότι η πλήρης εκδοχή του κομματιού, με τίτλο “Die 4 Me”, θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου.

«Την επόμενη Παρασκευή έχω μια μικρή έκπληξη», έγραψε η Halsey στο Instagram μαζί με το εξώφυλλο για το επερχόμενο τραγούδι. «Είναι γνωστό εδώ και καιρό στους θαυμαστές μου ότι υπάρχει ένα demo του «Die For Me» όπου είμαι μόνη μου. Το τραγούδησα πολλές φορές μόνη μου στην περιοδεία μου το περασμένο καλοκαίρι και αφού αγαπήθηκε και ζητήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο, αποφάσισα να κυκλοφορήσω μια νέα σόλο εκδοχή του «Die 4 Me»».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να το ακούσετε όλοι. Ευχαριστώ πολύ τον @postmalone @louisbell και τον @future που με έβαλαν στην αρχική κυκλοφορία του κομματιού και συνυπέγραψαν αυτήν την έκδοση για να δω επιτέλους το φως της ημέρας.”

Το “Die For Me” εμφανίστηκε στο άλμπουμ του 2019 του Malone, Hollywood’s Bleeding, το οποίο πέρασε πέντε εβδομάδες στο Νο. 1 του Billboard 200. ‘Επειτα το κομμάτι με τη βοήθεια του Future έφτασε στο Νο. 20 του Billboard Hot 100 τον Σεπτέμβριο του 2019. Το “Die For Me” σηματοδότησε την πρώτη φορά που η Halsey συνεργάστηκε με την Post και τον Future. Επίσης, η Halsey αναφέρθηκε στο πρώτο τους σόλο Hot 100 No. 1 single “Without Me” και δήλωσε: “Πούλησα 15 εκατομμύρια αντίτυπα με στίχους από ένα σημείωμα χωρισμού.”

🗓️ 20 Feb 2023

Related Articles