Η Halsey ακύρωσε τις συναυλίες του «The Nightmare Before Christmas»

Η Halsey ακύρωσε τις δύο συναυλίες της The Nightmare Before Christmas, λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή των συναυλιών.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αποκάλυψε ότι θα έπαιζε τον τραγουδιστικό ρόλο της Sally σε μια σκηνική προσαρμογή του The Nightmare Before Christmas αυτόν τον μήνα. Η ερμηνεία της θα την έβλεπε να τραγουδά για τον ρόλο της Sally για δύο νύχτες προτού η πρωταγωνίστρια φωνής της ταινίας, Catherine O’Hara αναλάβει τον ρόλο για μια τρίτη παράσταση.

Ωστόσο, τα σόου της Halsey – που είχαν προγραμματιστεί για τις 27 και 28 Οκτωβρίου – είδαν την τραγουδιστριά να αποχωρεί αθόρυβα, με τους κατόχους εισιτηρίων να ειδοποιούνται λίγες μέρες πριν. Στην ειδοποίηση, σύμφωνα με το Rolling Stone, ειπώθηκε ότι ο Halsey είχε παραιτηθεί λόγω «απρόβλεπτων περιστάσεων» και όλες οι αναφορές για τη συμμετοχή του Halsey αφαιρέθηκαν από τις σελίδες εκδηλώσεων.

Η Halsey άφησε πρόσφατα να εννοηθεί το πέμπτο άλμπουμ τους σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Σεπτέμβριο. Η Halsey έγραψε: «Δεν φαντάζομαι: χωρίζω τον εαυτό μου στα δύο κάθε μέρα για να μπορώ να σου δίνω τις βαθύτερες πληγές μου (και μια χούφτα τέλειες χαρές) για 5η φορά μέσα σε 10 χρόνια», αναφέροντας ότι εργάζεται στο επερχόμενο άλμπουμ της. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε προηγουμένως ότι έφτιαχνε το νέο της άλμπουμ με «χωρίς αυστηρές παραμέτρους είδους».

Η τελευταία ολοκληρωμένη κυκλοφορία της Halsey, το «If I Can’t Have Love, I Want Power» του 2021, κέρδισε μια κριτική τεσσάρων αστέρων από τον Nick Levine του NME, ο οποίος είπε ότι το άλμπουμ «φαίνεται σαν μια προκλητική καλλιτεχνική δήλωση του μοναδικού της ταλέντου».

Και συνέχισε: «Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι αυτό το άλμπουμ είναι έντονο και όχι ακριβώς γεμάτο, αλλά με μια νότα ελαφριάς ανακούφισης. Είναι επίσης μια περίπλοκη και ατελείωτα συναρπαστική καλλιτεχνική δήλωση που μόνο η Halsey θα μπορούσε να κάνει».

🗓️ 30 Oct 2023

Related Articles