Η Halle Bailey κυκλοφορεί το σόλο ντεμπούτο τραγούδι «Angel» μαζί με το μουσικό βίντεο

GettyImages-1473075096

Η Halle, η αδελφή της Chloe Bailey και πρόσφατη πρωταγωνίστρια της ταινίας της Disney  «The Little Mermaid», κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο σινγκλ της. Ο τίτλος του είναι “Angel” και συνοδεύεται από ένα βίντεο σε σκηνοθεσία της Wendy Morgan.

Η Halle μοιράστηκε μια σύντομη δήλωση για το νέο της τραγούδι «Angel»:

Αυτό το τραγούδι για μένα είναι τόσο πολύ ιδιαίτερο και κοντά και αγαπητό στην καρδιά μου. Με όλα όσα πέρασα τα τελευταία 3-4 χρόνια, ξαφνικά βρίσκοντας τον εαυτό μου σε αυτή τη φούσκα όλων αυτών των ματιών και των νέων απόψεων, ήταν εύκολο για μένα να αισθανθώ αμφιβολία για τον εαυτό μου και για το ποια ήμουν. Αυτό το τραγούδι για μένα ήταν η αναρρίχησή μου από αυτά τα συναισθήματα, ένα μάντρα και υπόσχεση στον εαυτό μου ότι η δουλειά που κάνω εδώ στη γη έχει σημασία και ότι έχω σημασία. Ήθελα να είμαι σε θέση να αγκαλιάσω και να είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και για το ποια είμαι φυσικά. Ελπίζω άλλα καστανά και μαύρα κορίτσια και όλοι γενικά να νιώθουν αγκαλιά, σεβασμό και έμπνευση ακούγοντας τα λόγια αυτού του τραγουδιού.

Αν και το «Angel» θεωρείτε το πρώτο κομμάτι της Halle με το όνομά της, τραγούδησε και στον ρόλο της ως Ariel στη ταινία The Little Mermeid. Ο Lin-Manuel Miranda συνέβαλε μερικούς νέους στίχους στην ενημερωμένη παραγωγή. Αργότερα φέτος, θα εμφανιστεί ως νεαρή Nettie στη μιούζικαλ κινηματογραφική ταινία του The Color Purple.  

🗓️ 08 Aug 2023

Related Articles