Η Hailey Bieber ζητά από τους θαυμαστές της να σταματήσουν να αφήνουν «κακά ή αγενή σχόλια» για λογαριασμό της

Hailey-Baldwin-Talks-About-Becoming-a-Healed-Person

Η Hailey Bieber μιλάει την τοξικότητα που αντιμετωπίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο ανέβηκε στα Stories του στο Instagram την Τρίτη (13 Ιουνίου) για να ζητήσει από τους θαυμαστές της να σταματήσουν να στέλνουν αρνητικά σχόλια σε άλλους. «Αν αφήνετε άσχημα ή αγενή σχόλια εκ μέρους μου σε αναρτήσεις οποιουδήποτε, απλώς να ξέρετε ότι δεν το θέλω αυτό, ούτε θα υποστηρίξω ή θα αποδεχτώ ποτέ ή θα συγχωρήσω σχόλια μίσους, κακόβουλα ή άσχημα», έγραψε στη δήλωσή της. «Το να το κάνω αυτό δεν με υποστηρίζεις… αν συμμετέχεις σε αυτό, είσαι μέρος μιας κουλτούρας στην οποία δεν θέλω να συμμετέχω».

Αν και δεν ανέφερε ποια ακριβώς ήταν η ανάρτησή της, οι σκέψεις του ιδρυτή της Rhode έρχονται μόλις τρεις μήνες αφότου η Selena Gomez, η οποία έβγαινε στο παρελθόν με τον σύζυγο της Hailey, Justin Bieber, μοιράστηκε επίσης ένα μακροσκελές μήνυμα εν μέσω αναφορών για φημολογούμενη διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών. Η Γκόμεζ αποκάλυψε ότι η Χέιλι είχε πρόσφατα επικοινωνήσει με το αστέρι των Only Murders in the Building για να της ενημερώσει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της και «τόσο μισητή αρνητικότητα». «Δεν είναι αυτό που υποστηρίζω», είπε κατηγορηματικά ο Γκόμεζ. «Κανείς δεν πρέπει να βιώνει μίσος ή εκφοβισμό. Πάντα υποστήριζα την καλοσύνη και πραγματικά θέλω να σταματήσει όλο αυτό».

Έκτοτε, η Γκόμεζ και η Χέιλι ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram, με το μοντέλο μάλιστα να κάνει like σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της τραγουδίστριας.

🗓️ 14 Jun 2023

Related Articles