Η Hailey Bieber ευχαριστεί την Selena Gomez που την υπερασπίστηκε σε μια «πολύ δύσκολη» περίοδο

Hailey-Bieber-15624398608

«Στο τέλος η αγάπη θα είναι πάντα μεγαλύτερη από το μίσος και την αρνητικότητα», σχολίασε η Hailey Bieber.

Η Hailey Bieber έσπασε την σιωπή της για τις απειλές κατά τη ζωής της που φέρεται να δέχεται από θαυμαστές της Selena Gomez για τη σχέση της με τον τραγουδιστή Justin Bieber.

Η Hailey Bieber ανάρτησε ένα μήνυμα στις ιστορίες του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram με το οποίο ευχαρίστησε τη Selena Gomez που «μίλησε» και αποκάλυψε ότι οι δυο τους «συζητούν τις τελευταίες εβδομάδες πώς να ξεπεράσουν» τις συνεχόμενες φήμες περί διαμάχης μεταξύ τους.

Προηγουμένως, η Selena Gomez είχε παροτρύνει τους θαυμαστές της με μία ανάρτηση στις ιστορίες του δικού της λογαριασμού στο Instagram να σταματήσουν να παρενοχλούν και να εκφοβίζουν τη Hailey Bieber. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι η Hailey Bieber επικοινώνησε κατ’ ιδίαν μαζί της για να την ενημερώσει ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της και «αρνητισμό γεμάτο μίσος».

«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για όλους τους εμπλεκόμενους και εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν τόσο πολύ μίσος σχετικά με όλο αυτό, το οποίο είναι εξαιρετικά επιβλαβές», έγραψε στο μήνυμά της η Hailey.

«Ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας απίστευτος τρόπος για να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε κοινότητες, στιγμές όπως αυτή δημιουργούν μόνο ακραίο διχασμό αντί να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά», συνέχισε. «Τα πράγματα μπορούν πάντα να βγουν εκτός θέματος ή να ερμηνευτούν διαφορετικά από την πρόθεσή τους. Όλοι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουμε και τι λέμε, συμπεριλαμβανομένου και εμού», πρόσθεσε.

«Στο τέλος, πιστεύω ότι η αγάπη θα είναι πάντα μεγαλύτερη από το μίσος και την αρνητικότητα και ότι υπάρχει πάντα μία ευκαιρία να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με περισσότερη ενσυναίσθηση και συμπόνια», κατέληξε η σύντροφός του Justin Bieber. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά η Hailey Bieber και η Selena Gomez διαψεύδουν τις φήμες περί διαμάχης μεταξύ τους.

Το Οκτώβριο του 2022, φωτογραφήθηκαν μαζί στο Γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου και όπως αποκάλυψε μία πηγή στο E! News, συμφώνησαν και οι δύο να ποζάρουν μαζί μπροστά στον φακό για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

🗓️ 27 Mar 2023

Related Articles