Η Hailey Bieber εγκαινιάζει την δική της εκπομπή μαγειρικής

Hailey-Bieber-2023-vanity-fair-billboard-1548

Η Hailey Bieber κατευθύνεται από το μπάνιο στην κουζίνα. Μετά την επιτυχία της σειράς συνεντεύξεων της στο YouTube Who’s In My Bathroom?, η ιδρύτρια της Rhode κυκλοφόρησε την Τετάρτη (12 Απριλίου) την πρώτη σεζόν του What’s In My Kitchen;

Η δόση των έξι επεισοδίων περιλαμβάνει το μοντέλο που μοιράζεται συνταγές για τα αγαπημένα της πιάτα, όπως φτερούγες κοτόπουλου και μια εκδοχή του δημοφιλούς της Smoothie Erewhon Skin. «Τι υπάρχει στην κουζίνα μου; ήταν ένα φυσικό spinoff του Who’s In My Bathroom; γιατί το κοινό μας ήταν έτοιμο να σταματήσουμε να τρώμε στο μπάνιο!». είπε η Bieber σε δήλωση τύπου, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. «Μου άρεσε να μαγειρεύω και να μοιράζομαι γεύματα με φίλους στα κοινωνικά μου κανάλια εδώ και χρόνια και ανυπομονώ να μεταφέρω αυτή την εμπειρία στους θαυμαστές του δικτύου μας με το OBB και το HexClad. Η δημιουργία νέων μορφών και IP για το κανάλι μου ήταν πραγματικά ενθαρρυντική, καθώς η ομάδα μου και εγώ δημιουργούμε πραγματικά τα πάντα, από την ιδέα μέχρι την οθόνη και ανυπομονώ να δουν όλοι τη συνέχεια” πρόσθεσε η Hailey.

Η εκπομπή θα ανταποκριθεί επίσης, καθώς η Bieber θα προμηθεύεται τα υλικά μαγειρικής της από το Village Market Place από την Community Services Unlimited, η οποία εργάζεται για να «αντιμετωπίσει τις ανισότητες και τα συστημικά εμπόδια που καθιστούν ανέφικτες τις βιώσιμες κοινότητες και τον αυτοδύναμο τρόπο ζωής», δικτυακός τόπος. Η Hexclad θα κάνει επίσης μια δωρεά στο Accion Opportunity Fund, το οποίο επιτρέπει σε μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες και ανήκουν σε POC στη βιομηχανία τροφίμων να αξιοποιήσουν μικροδάνεια ύψους 100.000 δολαρίων.

🗓️ 13 Apr 2023

Related Articles