Η Hailey Bieber αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Δεν είμαι έγκυος»! Η Hailey Bieber απέρριψε τις εικασίες ότι πιθανόν να είναι έγκυος μοιράζοντας κάποια νέα με τους θαυμαστές της σχετικά με την υγεία της.

«Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου σε μέγεθος μήλου», έγραψε το μοντέλο, που είναι παντρεμένο με τον Τζάστιν Μπίμπερ, στο Instagram Stories της δίπλα σε μια selfie με καθρέφτη που δείχνει την κοιλιά της. «Δεν έχω ενδομητρίωση ή PCOS, αλλά έχω πάθει κύστη ωοθηκών μερικές φορές και δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό»

Και συνέχισε: «Είναι οδυνηρό και με κάνει να νιώθω ναυτία, πρήξιμο, να έχω έντονους πόνους και γίνομαι πολύ συναισθηματική. ούτως ή άλλως… Είμαι βέβαιη ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να καταλάβετε. Θα τα καταφέρουμε.” Για να κάνει ιδιαίτερα σαφείς τις προκλήσεις της υγείας της, η Bieber έγραψε ακόμη και «not a baby» δίπλα στη φουσκωμένη κοιλιά της στη φωτογραφία.

Ωστόσο, το μοντέλο έχει λόγους να γιορτάζει: Βρίσκεται στην κατηγορία Forbes 30 Under 30 του 2022 χάρη στην επιτυχία της σειράς περιποίησης και καλλυντικών της, Rhode Skin.

Νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο, η Bieber συμμετείχε σε μια απαγορευμένη συνέντευξη στο podcast του Call Her Daddy για να ασχοληθεί με τη μακροχρόνια κουβέντα γύρω από τη σχέση της με τον σύζυγό της και ξεκαθάρισε τα χρονοδιαγράμματα του ασυνήθιστου ρομαντισμού του με την πρώην φίλη του Selena Gomez και για την έναρξη της ζωής της με τον Justin. (“Μπορώ να πω, ότι δεν ήμουν ποτέ μαζί με τον Justin όταν είχε σχέση με άλλο άτομο”, δήλωσε εκείνη την εποχή.)

Στη συνέχεια, σε μια περαιτέρω επίδειξη αλληλεγγύης, το μοντέλο πόζαρε με τον Γκόμεζ για φωτογραφίες στο 2ο Ετήσιο Γκαλά του Μουσείου Κινηματογράφου της Ακαδημίας τον περασμένο Οκτώβριο.

🗓️ 30 Nov 2022

Related Articles