Η Hailey Bieber απαντά στις κατηγορίες ότι «έκλεψε» τον Bieber από την Selena Gomez

rs_1024x759-210930081258-1024-ecomm-Hailey_Bieber-gj

Η Hailey Bieber, ο Justin Bieber και η Selena Gomez μπλέχτηκαν σε ένα ερωτικό τρίγωνο που κέντρισε το ενδιαφέρον σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια, ούτε η Selena, ο Justin, ούτε η Hailey συζήτησαν την κατάσταση, ακόμη και όταν στοχοποιήθηκαν αμείλικτα από τους θαυμαστές και τους followers τους. Στο podcast “Call Her Daddy” η Hailey θα αναφερθεί στις φήμες ότι “έκλεψε” τον Bieber από τη Selena, κάτι για το οποίο την έχουν κατηγορήσει και στο παρελθόν.

Η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τη Selena Gomez από τότε που παντρεύτηκε τον Justin Bieber τον Σεπτέμβριο του 2018.« Όλα είναι θέμα σεβασμού. Όλα είναι αγάπη» δήλωσε η Hailey στο επεισόδιο της Τετάρτης στο podcast “Call Her Daddy”.

Η Alex Cooper, η παρουσιάστρια της εκπομπής, ανάφερε το θέμα «Οι άνθρωποι είχαν εμμονή με το να είναι μαζί ο Τζάστιν και η Σελένα», είπε. «Ήσουν ποτέ ρομαντικά με τον Τζάστιν την ίδια στιγμή που ήταν και με την Γκόμεζ;». Η Bieber απάντησε «Αυτό είναι τόσο τρελό. Κυριολεκτικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό», είπε η Χέιλι. «Πολλά τέτοια σχόλια προέρχονται από το μίσος «Τον έκλεψες». Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την αλήθεια. Η αλήθεια όμως υπάρχει».

Όταν η Χέιλι επέμεινε ότι δεν υπάρχει «προσωπικό δράμα» μεταξύ εκείνης και της Γκόμεζ, η παρουσιάστρια  ρώτησε αν έχουν μιλήσει με την Σελένα. Η Bieber τότε απάντησε «Ναι έχουμε μιλήσει και κανείς από εμάς δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν παρά μόνο σεβασμό. Τη σέβομαι πολύ και νομίζω ότι δεν υπάρχουν προσδοκίες μεταξύ μας».

Η Χέιλι δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτούς τους ισχυρισμούς δημόσια, αλλά έχει συζητήσει πόσο την έχει επηρεάσει η κατάσταση ανάμεσα στη Σελένα, τον Τζάστιν και τη συμβολή του κοινού. «Εγώ ασχολούμαι με την επιχείρησή μου. Δεν κάνω τίποτα, δεν λέω τίποτα. Αφήστε με ήσυχη, σας παρακαλώ», είπε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. “Σας ικετεύω. Στα αλήθεια. Αυτό είναι το μόνο μου αίτημα. Να είστε μίζεροι κάπου αλλού, σε παρακαλώ».

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Σελένα Γκόμεζ είχαν μια συνεχόμενη σχέση που κράτησε περίπου οκτώ χρόνια. Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν μαζί το 2017 και χώρισαν οριστικά το 2018. Ο Τζάστιν και η Χέιλι παντρεύτηκαν αργότερα την ίδια χρονιά.

Η Χέιλι ξεκαθάρισε στο επεισόδιο του podcast της Τετάρτης ότι ποτέ δεν «έκλεψε» τον Τζάστιν από την Γκόμεζ επειδή αυτό δεν είναι στον «χαρακτήρα» της. Επαίνεσε τον τραγουδιστή του «Baby» που έκλεισε «εντελώς» το «κεφάλαιό» του με τον πρώην σταρ του Disney Channel πριν πάει η σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. «Δεν θα ήθελα ποτέ να μπω σε μια σχέση και να αρραβωνιαστώ και να παντρευτώ.. » εξήγησε η Χέιλι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ήσυχα σε ένα δικαστικό μέγαρο τον Σεπτέμβριο του 2018 και παντρεύτηκε ξανά τον επόμενο χρόνο μπροστά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στην συνέχεια της συνεντεύξεις η Χέιλι έδωσε μια σπάνια «εικόνα» για τη σεξουαλική τους ζωή αποκαλύπτοντας ότι η αγαπημένη της στάση της είναι το «σκυλάκι».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

🗓️ 29 Sep 2022

Related Articles