Η Hailee Steinfeld θα κυκλοφορήσει το νέο single "Sun Kissing"

Hailee-Steinfeld-vanity-fair-2023-billboard-1548

Μια νέα εποχή Hailee Steinfeld έρχεται. Η τραγουδίστρια/ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram της χθες την Τετάρτη (22 Μαρτίου) σχετικά με το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από τη νέα της μουσική.

Η εν λόγω ανάρτηση παρουσιάζει μια κίτρινη φωτογραφία της 26χρονης να κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα, τα μαλλιά, τα φρύδια και οι δύο πλευρές του προσώπου της πέφτουν σε μια ονειρική απαλή εστίαση, με τη λέξη “Sun Kissing” – τον τίτλο του τραγουδιού – τοποθετημένο ακριβώς κάτω από το πρόσωπό της.

Οι θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να κυκλοφορήσει το κομμάτι, καθώς μοιράστηκε τις λεπτομέρειες σχετικά με την άφιξή του στη λεζάντα: «ΑΥΡΙΟ (23 Μαρτίου) 9 PST», έγραψε, μαζί με πολλά emoji με φλεγόμενη καρδιά. Το “Sun Kissing” θα χρησιμεύσει ως η συνέχεια του κομματιού του Steinfeld του 2022 “Coast”, στο οποίο συμμετέχουν οι Anderson .Paak των Silk Sonic.

Μιλώντας στο Grammy.com, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι η επερχόμενη μουσική της ήταν η πρώτη φορά που «κατάφερε να δημιουργήσει ολόκληρο αυτό το σύμπαν, κάτι που δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω με τη μουσική μου. Κατά κάποιον τρόπο, με τη μουσική να λειτουργεί τόσο καλά ταυτόχρονα με την υποκριτική μου, είχα αυτά τα σινγκλ που βγήκαν με τον καιρό. Αυτή είναι πραγματικά η πρώτη φορά που μπόρεσα να οικοδομήσω έναν σωστό κόσμο που δεν μπορώ να περιμένω. Όλοι παίρνουν μια μικρή γεύση από το “Coast”, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από πού προήλθε αυτό.”

🗓️ 23 Mar 2023

Related Articles