Η Glorilla συνεργάζεται με τον Moneybagg Yo στο νέο τραγούδι "On Wat U On"

glorilla-press-credit-edy-perez-2022-billboard-1548

Η Glorilla συνεργάστηκε με τον Moneybagg Yo σε ένα νέο συλλογικό σινγκλ που ονομάζεται «On Wat U On». Η 23χρονη ράπερ, η οποία κατάγεται από το Μέμφις του Τενεσί, συμμετέχει στο φετινό NME 100 – μια σύνοψη των βασικών αναδυόμενων πράξεων για το 2023.


Στις 12 Ιανουαρίου), ο Moneybagg Yo – επίσης από το Μέμφις – μοιράστηκε ένα κοινό κομμάτι που τον βλέπει να εκφράζει την απογοήτευσή του για τις προσπάθειες να λειτουργήσει μια τεταμένη σχέση.
Στο βίντεο που το συνοδεύει, ο Μπαγκ και η Γκλόριλα απεικονίζουν ένα ζευγάρι που τσακώνεται για την εμπιστοσύνη και την απιστία. «Ρωτώντας με ‘για σκύλες σε μια πόλη που νομίζει ότι **/ Την κοιτάζω στα μάτια της πριν πω ψέματα, προτιμώ να μην της πω τίποτα». Σε απάντηση, η Γκλόριλα ραπάρει: «Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα».


Η έντονη λογομαχία ξεκινά στο αυτοκίνητο του Μπαγκ και συνεχίζεται στο διαμέρισμα του ζευγαριού και στο δρόμο. Τις τελευταίες στιγμές, η Glorilla παίρνει μια πέτρα και την πετάει στο παρμπρίζ του οχήματος του φίλου της.


Επαινώντας τη Glorilla στο NME 100 2023, η Kyann-Sian Williams έγραψε: «Σε μόλις οκτώ μήνες, η Glorilla πέτυχε περισσότερα από το τυπικό ανερχόμενο αστέρι σας: μετά το πρωτοποριακό σινγκλ «FNF» την καθιέρωσε ως ένα καυτό όνομα στον κόσμο της ραπ των ΗΠΑ. ενώ το επόμενο «Tomorrow 2» – ένας ύμνος του πάρτι που είδε την ομάδα της να συνεργάζεται με την «ξαδέρφη» και μέντορά της Cardi B– εισέβαλε στα charts των ΗΠΑ.


«Το τελευταίο τραγούδι έκτοτε κέρδισε στην 23χρονη υποψηφιότητα για Grammy για την καλύτερη ερμηνεία ραπ, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι αναμφισβήτητα τεράστια για αυτήν την νότιο σταρ της hip-hop».


Η προαναφερθείσα συνεργασία της Cardi B βρέθηκε στο Νούμερο 38 της λίστας των 50 καλύτερων τραγουδιών του NME για το 2022, ενώ το «Anyways, Life’s Great» της Glorila ονομάστηκε ένα από τα 20 καλύτερα mixtapes και EP της περασμένης χρονιάς.


Η Glorilla πρόκειται να κυκλοφορήσει για μια περιοδεία στις ΗΠΑ στις 27 Ιανουαρίου.

🗓️ 13 Jan 2023

Related Articles