Η ερμηνεία του «Murder On The Dancefloor» της Sophie Ellis-Bextor έκλεψε την παράσταση στα βραβεία BAFTA

Σε μια αξιοσημείωτη συγχώνευση νοσταλγίας και νέας αναγνώρισης, η εμβληματική επιτυχία της Sophie Ellis-Bextor το 2001, «Murder On The Dancefloor», έχει ξεπεράσει τον χρόνο, αναζωπυρώνοντας με μια ζωηρή ενέργεια χάρη της ένταξής της στη σκηνή του Saltburn. Αυτή η αγγλική ποπ αίσθηση σημείωσε πρόσφατα την εναρκτήρια επιτυχία της στο Hot 100, πυροδοτώντας ένα φλογερό μονοπάτι στο μουσικό τοπίο φέτος. Μόλις πριν από μια φευγαλέα στιγμή, κόσμησε τις οθόνες της αμερικανικής τηλεόρασης με τη μαγνητική της παρουσία στον Fallon, σηματοδοτώντας το εντυπωσιακό της ντεμπούτο στην τηλεόραση στις ΗΠΑ.

Και το κρεσέντο συνεχίζει να διογκώνεται καθώς η Ellis-Bextor τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στα διάσημα βραβεία BAFTA, τα περίφημα Βραβεία Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, την περασμένη Κυριακή. Ανάμεσα στη λάμψη και τη γοητεία, το Saltburn στάθηκε περήφανα στο ύψος του, συγκεντρώνοντας πέντε εκπληκτικές υποψηφιότητες.

Μεταξύ αυτών των επευφημιών λαμπύριζαν τα νεύματα για τις αστρικές ερμηνείες των Barry Keoghan και Jacob Elordi, και τη φωτεινή παρουσία της Rosamund Pike, τις μαγευτικές νότες της αρχικής του μουσικής και την κινηματογραφική αριστεία αυτής Εξαιρετικής Βρετανικής Ταινίας.

🗓️ 21 Feb 2024

Related Articles