Η Ellie Goulding κυκλοφόρησε το νέο της single «Better Man»

0x0

Η Ellie Goulding εξακολουθεί να ανακαλύπτει τον εαυτό της και παραδέχεται ότι μπορεί να μην ανακαλύψει ποτέ πλήρως ποια είναι – αλλά έχει μάθει ποια δεν είναι και δεν θα αφήσει τους άλλους να την επηρεάσουν.

Μιλώντας στο Rolling Stone, η τραγουδίστρια μίλησε για την αντίσταση στην πίεση από άλλους. «Νομίζω ότι το πιο σοκαριστικό πράγμα για μένα στην αρχή ήταν το πόσο πολύ οι άνθρωποι νοιάζονταν για τη φυσική σου εμφάνιση: το βάρος σου, τα μαλλιά σου, τα ρούχα σου και επίσης τη γνώμη σου για τα πράγματα», είπε.

Η Ellie θυμήθηκε ότι άκουγε αντικρουόμενα μηνύματα και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κερδίσει όταν ήταν να κάνει τους πάντες χαρούμενους. “Δεν ήμουν έτοιμη να εξετασθώ με αυτόν τον τρόπο. Και νομίζω ότι αυτό που με κρατούσε πάντα είναι ότι δεν χάθηκα ποτέ σε αυτό”, σημείωσε.

Όταν μιλούσε για το “Like A Saviour”, το οποίο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από το νέο της άλμπουμ, Higher Than Heaven, η Ellie δήλωσε: “Ακριβώς όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, ήταν αρκετά ευάλωτο επειδή δεν υπήρχε καμία υποστήριξη για τις νέες γυναίκες καλλιτέχνες, βρισκόμουν στο στούντιο κυρίως άνδρες καλλιτέχνες και παραγωγούς».

“Νομίζω ότι όταν έγραψα αυτό το τραγούδι, χρειαζόμουν απλώς να ανακτήσω μια δύναμη που ίσως την είχα χάσει στην αρχή όπου πήγαινα στα στούντιο και απλά δεν ένιωθα ασφαλής. Μπαίνεις σε ένα είδος τρόπου επιβίωσης.” συνέχισε, προσθέτοντας ότι έγραψε το τραγούδι καθώς συνέβαινε το κίνημα #MeToo. “Αυτό είναι ίσως το πιο βαθύ [τραγούδι] του νέου μου άλμπουμ”.

Η Ellie φάνηκε επίσης να παραλείπει ότι έχει μια πολυτελή εκδοχή του Higher Than Heaven: “Υπάρχει ένα τραγούδι στην πολυτελή έκδοση που ονομάζεται “Better Man”, το οποίο είναι πραγματικά δυνατό να τραγουδάω επειδή λέω ότι είμαι ο καλύτερος άνθρωπος.”

Υπαινίχθηκε επίσης τις δυνατότητες μιας περιοδείας, λέγοντας: «Προσπαθώ να κάνω την περιοδεία μου ουδέτερη από άνθρακα». Το νέο της άλμπουμ «Higher Than Heaven» κυκλοφόρησε στις 7 Απριλίου.

🗓️ 12 Apr 2023

Related Articles