Η Ellie Goulding κυκλοφορεί το νέο single «By The End Of The Night»

Ellie-Goulding-15624374057

Το “By the End of the Night” είναι το πέμπτο σινγκλ της Ellie Goulding από το άλμπουμ της Higher than Heaven – που θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου. Ακολουθώντας στενά την επιτυχία της συνεργασίας της Trance “Miracle” με τον Calvin Harris, το “By the End of the Night βλέπει την Goulding να τραγουδά για τη χαρά του να αφήσεις τα πάντα για να ερωτευτείς. Πραγματικά, το σινγκλ είναι απόδραση στα καλύτερά του.

«Wide awake, in the midnight sun / Elevate, you’re the brand-new drug / I wanna taste, wanna dry my tears / They disappear when I’m / With you, feel like the summer», τραγουδά η Goulding. Αυτό είναι να έχεις κάποιον που σε κάνει ευτυχισμένο που είσαι ερωτευμένος. Σε όλο το τραγούδι, συναντάμε στίχους που μας αναγκάζουν να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις της φαντασίας μας.

Με πάνω από μια δεκαετία στη μουσική βιομηχανία και τέσσερα στούντιο άλμπουμ – πέντε με την κυκλοφορία του Higher than Heaven – οι θαυμαστές είναι περισσότερο από πεπεισμένοι ότι η Goulding χρειάζεται καλύτερο μάρκετινγκ από τη δισκογραφική της, επειδή όλες οι επιτυχίες της είναι απίστευτες. Το «By the End of the Night» είναι η Goulding που τελειοποιεί τη χαρακτηριστική φωνή και το στυλ της.

Η Goulding δήλωσε για το κομμάτι: «Αισθάνομαι ότι όλοι έχουμε περάσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, ακόμα επεξεργαζόμαστε τα πάντα. Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά νιώθω ότι χρειαζόμαστε μουσική που μας ανεβάζει και μας κάνει να νιώθουμε καλά και αυτό ακριβώς νιώθω για το «By The End Of The Night». Και προσθέτει: «Μου δίνει μια αίσθηση ευφορίας, αισθησιακής απόδρασης, σαν να βρίσκομαι σε μια πίστα χορού σε άλλο πλανήτη, κάτι που ήταν σίγουρα ελκυστικό στα τέλη της δεκαετίας του ’80, από όπου θα μπορούσε εύκολα να προέλθει αυτό το κομμάτι!»

Η νέα εποχή της Goulding θα επικεντρωθεί σε ανυψωτικά μηνύματα για να μας βγάλουν από το σκοτάδι που είναι σε μεγάλο βαθμό η ύπαρξή μας τα τελευταία χρόνια. Έχοντας λογικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν πρόκειται να πάνε σκληρά για οποιοδήποτε παλιό ρεκόρ διάλυσης ή αγάπης, η Goulding δημιούργησε το Higher than Heaven για να αντιπροσωπεύσει μια «υπερμορφή αγάπης».

🗓️ 29 Mar 2023

Related Articles