Η Ellie Goulding καθυστερεί την κυκλοφορία του άλμπουμ «Higher Than Heaven»

ellie-goulding-nov-20-2022-b-billboard-1548

Η Ellie Goulding μίλησε σχετικά με τα σχέδια κυκλοφορίας του άλμπουμ της. Την Τρίτη (10 Ιανουαρίου), η Αγγλίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το άλμπουμ της Higher Than Heaven — που αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στις 3 Φεβρουαρίου — είχε καθυστερήσει για μεταγενέστερη ημερομηνία.


“Στους απίστευτους θαυμαστές μου – Λυπάμαι που ανακοινώνω ότι καθυστερούμε την κυκλοφορία του “Higher Than Heaven” η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι στις 24 Μαρτίου”, μοιράστηκε η Goulding στο Twitter, μαζί με ένα σύντομο βίντεο της ηχογράφησης της στο στούντιο και κλιπ της.


«Ξέρω ότι ήσασταν όλοι τόσο υπομονετικοί μαζί μου, αλλά είχαμε κάποιες συναρπαστικές ευκαιρίες που εμφανίστηκαν στα παρασκήνια, τις οποίες ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας σε εύθετο χρόνο».
Η τραγουδίστρια των “Lights” προέβλεψε ότι κάτι σαν καθυστέρηση του άλμπουμ θα μπορούσε να συμβεί. Σε μια συνέντευξη στο Billboard News, που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο, η Goulding έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία του Higher Than Heaven αλλά είπε ότι μπορεί να διστάσει πιο κοντά στην ημέρα κυκλοφορίας του.

«Το άλμπουμ ολοκληρώθηκε, αν και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στην ημερομηνία κυκλοφορίας στις αρχές του επόμενου έτους και θα είμαι σαν «Όχι! Υπάρχουν περισσότερα τραγούδια να γράψουμε!», εξήγησε εκείνη την εποχή. «Αλλά έχω μερικά ακόμη τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος. Για το επόμενο είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια που δεν είναι ραδιοφωνικό τραγούδι, αλλά κάτι που πιστεύω ότι θα απολαύσει ο κόσμος».


Παράλληλα, οι θαυμαστές του Goulding’s μπορούν να ακούσουν τα τρία σινγκλ που προηγούνται της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Higher Than Heaven στις 24 Μαρτίου – το “Easy Lover” με τους Big Sean, “All By Myself” και το “Let It Die”.

🗓️ 12 Jan 2023

Related Articles