Η Ellie Goulding ανακοινώνει το πέμπτο άλμπουμ με το νέο single "Let It Die"

Ellie-Goulding-1200x765

Αφού το δημοσίευσε στα socials, η Ellie Goulding ανακοίνωσε επίσημα το πέμπτο της άλμπουμ Higher Than Heaven και μοιράστηκε το νέο της σινγκλ “Let It Die” για να συνοδεύσει την είδηση.

Το “Let It Die” είναι το πρώτο της τραγούδι μετά την συνεργασία της με τον Alok και τη Sigala στο “All By Myself” νωρίτερα αυτό το μήνα, και ακολουθεί τη συνεργασία της με τον Big Sean του Ιουλίου “Easy Lover”. Το νέο τραγούδι προσγειώνεται με ένα βίντεο σκηνοθετημένο από την Carlota Guerrero.

Το Higher Than Heaven θα ακολουθήσει το άλμπουμ της Goulding του 2020 Brightest Blue όπου την είδαμε να συνεργάζεται με τους Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) και Andrew Wells (Halsey, Yungblud).

«Υπήρχε σίγουρα ένα σκοτάδι για [τα τελευταία δύο χρόνια] που ήταν αισθητό στο στούντιο, με τον καθένα να το έχει περάσει διαφορετικά», δήλωσε η Goulding. “Νομίζω ότι για αυτόν τον λόγο, κανείς δεν ήθελε να καθίσει και να αγωνιά για κάποια σχέση ή κάποιο δράμα. Έτσι διαμορφώθηκε και αυτό το άλμπουμ. Το «Higher Than Heaven» είναι για αυτούς που είναι παθιασμένα ερωτευμένοι. Είναι σαν είναι μια υπερ μορφή αγάπης, σχεδόν ένα συναίσθημα που προκαλείται από τα ναρκωτικά.”

Τo Let it Die είναι ένα τραγούδι, που εστιάζει στην αγάπη. Οι γεμάτες μπάσο γραμμές και τα δυνατά κρουστά δίνουν τη βάση για να ανθίσει η αφήγηση της Ellie. Η Goulding δεν έχει χάσει ούτε ένα βήμα. Το Higher Than Heaven πρόκειται να είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της Goulding μέχρι σήμερα και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου 2023.

Πάρτε την πρώτη σας γεύση από το πέμπτο άλμπουμ της κάνοντας streaming το “Let It Die”!

🗓️ 20 Oct 2022

Related Articles