Η Eliza Rose και ο Calvin Harris ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα διαχρονικό fusion jazz και funk κομμάτι

Η Eliza Rose και ο Calvin Harris μοιράζονται το συγκλονιστικό μουσικό βίντεο για το τελευταίο τους κομμάτι με τίτλο «Body Moving». Μιλώντας στο βίντεο, η σκηνοθέτις Jeanie Crystal μοιράζεται:

Τα αποπνικτικά τζαζ φωνητικά της Eliza μαζί με την πλούσια παραγωγή του Calvin με μετέφεραν αμέσως σε έναν κόσμο vintage glamour. Καμαρίνια με καπνό, σκηνές με κόκκινο φωτισμό, βαμμένα πρόσωπα και παλιά χολιγουντιανή υπερβολή ήταν τα οράματα που απέκτησα αμέσως όταν άκουσα το «Body Moving».

«Είναι πάντα απολαυστικό να δουλεύεις με την Eliza στα γυρίσματα γιατί φέρνει μια τόσο απελευθερωτική δημιουργική ατμόσφαιρα, είναι μια αληθινή καλλιτέχνης με όλες τις έννοιες».

Ένα παλλόμενο house κομμάτι που τονίζεται από κόρνα και μελωδίες γεμάτες funk που ενώνει την παγκόσμιας κλάσης παραγωγή του Calvin και τα ακαταμάχητα φωνητικά της Eliza, η συνεργασία πυροδοτήθηκε μετά από μια ανταλλαγή DM πέρυσι. Οι συνεδρίες στο στούντιο οδήγησαν γρήγορα στη δημιουργία του single και αφού η Eliza προσκλήθηκε να εμφανιστεί σε ένα από τα σόου του Calvin Harris στην Ίμπιζα αυτό το καλοκαίρι, επανασυνδέθηκαν και συμφώνησαν να το κυκλοφορήσουν.

🗓️ 27 Nov 2023

Related Articles