Η Dua Lipa υπαινίσσεται νέα μουσική με ένα teaser στα social media

Η Dua Lipa συνέχισε να ανακοινώνει νέα μουσική με ένα νέο βίντεο στους λογαριασμούς της στα social media.


Η καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα βίντεο της με ένα κλειδί στο στόμα, καθώς αυτό φαινόταν να είναι ένα απόσπασμα ενός νέου τραγουδιού που παίζεται στο βάθος. Το βίντεο είχε λεζάντα ” I’m not here for long”, ίσως σε σχέση με το γεγονός ότι το τελευταίο teaser που μοιράστηκε την Παρασκευή (27 Οκτωβρίου) διαγράφηκε λίγο μετά τη δημοσίευσή του. Περιέργως, είχε τη λεζάντα ” catch me before I go”.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι θαυμαστές προέβλεψαν ότι μια νέα εποχή θα μπορούσε να είναι στο δρόμο από την τραγουδίστρια του «One Kiss», αφού διέγραψε τα πάντα από το προφίλ της στο Instagram και ανέβασε μια νέα φωτογραφία προφίλ.


Ίσως είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια της τραγουδίστριας στο «Future Nostalgia» του 2020 που ετοιμάζετε εδώ και μερικά χρόνια. Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, είπε στον Elton John ότι το άλμπουμ είχε ολοκληρωθεί «50%», πριν κάνει τη δήλωση τον Δεκέμβριο. «Όταν μιλούσα στον Elton ένιωσα πραγματικά σαν να είχα τελειώσει τo μισό μου άλμπουμ», δήλωσε τότε η Dua.


Σε μια συνέντευξη στο New York Times Magazine τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, αποκαλύφθηκε τότε ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2024.


Το ίδιο προφίλ φάνηκε επίσης να υποδηλώνει ότι ο Kevin Parker του Tame Impala έχει δουλέψει στο άλμπουμ. Όταν συζητήθηκε η συνεργασία, ο συγγραφέας του κομματιού είπε ότι είναι «μια φήμη [η Lipa] που το επιβεβαιώνει διαψεύδοντας».


Όσο για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές, η καλλιτέχνης είπε πέρυσι ότι το τρίτο της άλμπουμ «έχει πάρει μια πλήρη τροπή», προσθέτοντας: «Το άλμπουμ είναι διαφορετικό – εξακολουθεί να είναι ποπ, αλλά είναι διαφορετικό ηχητικά, και υπάρχει περισσότερο ένα στιχουργικό θέμα. Αν σας έλεγα τον τίτλο, όλα θα είχαν νόημα – αλλά νομίζω ότι θα πρέπει απλώς να περιμένουμε».


Η συνεργάτης της Barbie της τραγουδίστριας, Mark Ronson, αποκάλυψε επίσης ότι άκουσε μερικά κομμάτια από το νέο άλμπουμ της Lipa, χαρακτηρίζοντάς το ως «απίστευτο».

🗓️ 31 Oct 2023

Related Articles