Η Dua Lipa θέλει να συνεργαστεί με τον Stormzy

Η Dua Lipa θα «ήθελε πολύ» να συνεργαστεί με τον Stormzy.

Η δημιουργός του «Levitating» χάρηκε όταν άκουσε τον 29χρονο τραγουδιστή να αναφέρει πρόσφατα ότι είναι ο καλλιτέχνης με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί περισσότερο και παραδέχτηκε ότι δεν θα έχανε την ευκαιρία να μπει στο στούντιο μαζί του.

Η Dua άκουσε στα παρασκήνια της συναυλίας Capital’s Jingle Bell Ball with Barclaycard στο The O2 στο Λονδίνο την περασμένη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ένα ηχητικό απόσπασμα όπου ο Stormzy είπε: «Πάντα ήθελα να κάνω μουσική με την Dua, πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι δυνατό, φίλε.»

Εκείνη απάντησε: « Tο λατρεύω αυτό! Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του, είναι πολύ περίεργο, γιατί πετούσα σήμερα το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης άκουγα το νέο άλμπουμ του Stormzy και νομίζω ότι αυτό που έχει κάνει είναι τολμηρό και διαφορετικό και ταυτόχρονα αυθεντικό είναι πραγματικά προσηλωμένος σε αυτό που πιστεύει και θέλει να κάνει»

«Τον σκεφτόμουν σήμερα και ξέρω ότι θα εμφανιστεί εδώ απόψε, οπότε είναι πολύ ωραίο και σίγουρα θα μου άρεσε να δουλέψω μαζί του. Είμαι θαυμάστρια του» πρόσθεσε. Όταν η Dua ρωτήθηκε αν έχει  κάποιο μήνυμα πίσω σε αυτόν, είπε «Ας το κάνουμε».

Η Dua Lipa αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται για το επόμενο άλμπουμ της και βρήκε τις συνεδρίες συγγραφής ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από τη ζωή στην περιοδεία. Συζητώντας τα σχέδιά της για το 2023, είπε: “Χαλαρώνοντας στα σόου, προετοιμάζομαι για νέα σόου, αλλά ελπίζω να τελειώσω το επόμενο άλμπουμ μου. Είμαι εκεί σχεδόν”. Όταν την ρώτησαν αν έχει ήδη ξεκινήσει τον δίσκο, ξεκαθάρισε: «Ναι, ναι, το ξεκίνησα ενώ ήμουν σε περιοδεία.

«Είχα μικρά χρονικά διαστήματα ανάμεσα στα πόδια. Δεν [γίνεται] στο τουριστικό λεωφορείο, αλλά θα είχα μερικές εβδομάδες σε διαφορετικές πόλεις όπου θα μπορούσα να πάω σε ένα στούντιο όπου θα μπορούσα απλώς να γράφω Και αυτό πραγματικά με βοήθησε να αποχωριστώ από την περιοδεία, γιατί η περιοδεία είχε μόλις γίνει η ζωή μου» ανέφερε η Dua Lipa.

🗓️ 13 Dec 2022

Related Articles