Η Dua Lipa συνάντησε στο στούντιο τον Mick Jagger

Dua-Lipa-15622002473-1068x712-1

Η Dua Lipa και ο Mick Jagger των Rolling Stones φαίνεται ότι ήταν μαζί στο στούντιο. Η Λίπα αυτή τη στιγμή εργάζεται για το τρίτο της άλμπουμ, τη συνέχεια του «Future Nostalgia» του 2020.

Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram που κοινοποιήθηκε το Σάββατο (26 Νοεμβρίου), η Ντούα μοιράστηκε φωτογραφίες της και ο Τζάγκερ κάθονταν μαζί σε ένα στούντιο, με μια φωτογραφία με polaroids των δύο και ένα πλέγμα με το εμπορικό σήμα Rolling Stones.

Η Dua έγραψε τη λεζάντα “sweeee Weeeek”, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν το ζευγάρι δούλευε για τη νέα μουσική της Dua Lipa, η τη νέα μουσική του Mick Jagger, κάτι άλλο εντελώς ή απλώς έπεφτε ο ένας στον άλλο κατά τύχη. Μιλώντας για το νέο της άλμπουμ πρόσφατα, η Dua είπε ότι αισθάνεται πιο «ελεγχόμενο» στο επερχόμενο τρίτο της LP από ποτέ.

Η συνέχεια της στο «Future Nostalgia» πειράχτηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, όταν η Lipa είπε ότι είχε «γράψει ένα μεγάλο κομμάτι» για τον νέο δίσκο. Τον Μάρτιο, η ποπ σταρ αποκάλυψε τότε ότι το άλμπουμ είχε «το 50 τοις εκατό τελειώσει» και «αρχίζει να διαμορφώνεται».

Έκτοτε μίλησε περαιτέρω για το νέο δίσκο, λέγοντας στη Vogue Australia: «Καθώς γράφω το νέο μου άλμπουμ, νιώθω ακόμα πιο απελευθερωμένη με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και ακόμη περισσότερο έλεγχο από ό,τι νόμιζα».

Κατά τα άλλα, την περασμένη εβδομάδα, η τραγουδίστρια βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αρνηθεί την ανάμειξή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022, το οποίο διεξάγεται στη διοργανώτρια χώρα του Κατάρ.

Φημολογήθηκε ότι η Dua Lipa επρόκειτο να εμφανιστεί κατά την τελετή έναρξης, αλλά σύμφωνα με τη Lipa, δεν επρόκειτο να συμβεί ποτέ. Σε δήλωση που ανέβασε στο Instagram της, η Λίπα είπε: «Υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα εμφανιστώ στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Δεν θα παίξω και ούτε έχω εμπλακεί ποτέ σε διαπραγματεύσεις για να παίξω. Θα επευφημήσω την Αγγλία από μακριά».

Συνέχισε λέγοντας: «Ανυπομονώ να επισκεφτώ το Κατάρ όταν έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα που έδωσε όταν κέρδισε το δικαίωμα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο».

🗓️ 28 Nov 2022

Related Articles