Η Dua Lipa λέει ότι αισθάνεται περισσότερο «έλεγχο» στο επερχόμενο άλμπουμ της

ezgif.com-gif-maker (2)

Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι ο δίσκος ήταν «50 per cent done». Η Dua Lipa παραδέχτηκε ότι αισθάνεται ότι έχει τον «έλεγχο» στο επερχόμενο νέο άλμπουμ της.

Μετά από το κομμάτι της  «Future Nostalgia» του 2020. Για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο, η Dua μας είχε αποκαλύψει ότι θα αναμένουμε ένα μεγάλο τραγούδι, δήλωσε  «έχω γράψει ένα μεγάλο κομμάτι» για τον νέο μου δίσκο.

Τον  περασμένο Μάρτιο, μας αποκάλυψε ότι το άλμπουμ «50 per cent done» «αρχίζει να παίρνει μορφή». Πρόσφατα, μίλησε περαιτέρω για το νέο της δίσκο, λέγοντας σε μια συνέντευξη της στο Vogue Australia: «Καθώς γράφω το νέο μου άλμπουμ, νιώθω ακόμα πιο απελευθερωμένη με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και ακόμη περισσότερο έλεγχο από ό,τι νόμιζα».

Ερωτηθείσα τι σημαίνει για εκείνη η απελευθέρωση, πρόσθεσε: «Ελευθερία, ειδικά ως γυναίκα, σημαίνει να μπορείς να παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου, να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων στα οποία πιστεύεις. Να έχεις πραγματικά φωνή».

Τα σχόλιά της δήλωσε επίσης: «Σίγουρα μεγάλωσα. Συνολικά, είτε είναι ηχητικά είτε όσον αφορά τα προσωπικά μου θέματα, έχω ωριμάσει». «Είναι σαν να παίρνω την εξουσία στα χέρια μου και δεν φοβάμαι να μιλήσω», πρόσθεσε για το τρίτο άλμπουμ. «Πλέον, μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που θέλω πραγματικά».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι δικηγόροι της Dua ζήτησαν να απορριφθεί μια αγωγή για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων σχετικά με το κομμάτι «Levitating». Αυτό προέκυψε αφού το τραγουδοποιητικό δίδυμο L. Russell Brown και Sandy Linzer ισχυρίστηκαν ότι η Lipa «αντίγραφε» τη μελωδία έναρξης της «υπογραφής» για το σινγκλ της του 2020 από το τραγούδι τους του 1979 «Wiggle And A Giggle All Night» και το τραγούδι του 1980 «Don Diablo». Η καταγγελία υποστήριζε ότι η Λίπα είχε προηγουμένως πει ότι «μιμήθηκε σκόπιμα προηγούμενες εποχές» για να δημιουργήσει έναν «ρετρό» ήχο. Οι δικηγόροι του ζευγαριού έγραψαν: «Αναζητώντας νοσταλγική έμπνευση, οι κατηγορούμενοι αντέγραψαν τη δημιουργία των ενάγων χωρίς να τους αποδίδουν στοιχεία».

🗓️ 26 Sep 2022

Related Articles