Η Dua Lipa λατρεύει να δίνει τη «Main Pop Girl»: ενέργεια της «Είναι τόσο διασκεδαστικό για τους θαυμαστές»

dua-lipa-milan-2023-billboard-1548

Η αγάπη της Dua Lipa για την ποπ μουσική δεν έχει όρια. Στο εξώφυλλο της Τετάρτης (24 Μαΐου) της τραγουδίστριας του «Levitating» για το Dazed, επανέλαβε την αγάπη της για το είδος και μοιράστηκε ότι είναι το τέλειο μέσο για να εξερευνήσει τις πολλές πτυχές της προσωπικότητάς της.

Η τρεις φορές νικήτρια Grammy ρωτήθηκε για τα σχόλια του Charli XCX στο podcast της At Your Service, στο οποίο η καλλιτέχνης του Crash δήλωσε: «Ζούμε σε αυτόν τον κόσμο όπου υπάρχει απόγνωση και φόβος για την αυθεντικότητα. Μερικές φορές λέω «Πούλησε μου το όνειρο». Θέλω οι αστέρες της ποπ μου να μου πουλήσουν το όνειρο».

Η Λίπα φαίνεται να συμφωνεί ως ένα βαθμό. «Λατρεύω την κύρια ενέργεια των pop-girl», λέει. «Είναι τόσο διασκεδαστικό για τους θαυμαστές και τον χαρακτήρα. Μπορώ να είμαι αυτό το κορίτσι. Μπορώ να το κάνω για τα βίντεο, για το κόκκινο χαλί, για τις παραστάσεις. Για μένα, υπάρχει χρόνος και μέρος για να το κάνω αυτό. Υπάρχουν τόσες πολλές πλευρές μου που επίσης μου αρέσει να ενσωματώνω».

Η αφοσίωση του ποπ σταρ στο είδος έχει σίγουρα αποδώσει – το πιο πρόσφατα άλμπουμ της, το Future Nostalgia του 2020, έφτασε στο Νο. 3 του Billboard 200. Κατατάχθηκε σε έξι σινγκλ στο Billboard Hot 100 — «Don’t Start Now». και το “Levitating”, το οποίο και οι δύο κορυφώθηκαν στο Νο. 2, καθώς και τα “Break My Heart” (No. 13), “We’re Good” (No. 31), “Love Again” (No. 41) και ” Physical” » (Αρ. 60). 

Ακολουθεί η κυκλοφορία του επερχόμενου σινγκλ της “Dance the Night” από το soundtrack της Barbie. Η Λίπα θα πρωταγωνιστήσει επίσης ως Mermaid Barbie στην ταινία, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

🗓️ 25 May 2023

Related Articles