Η Dua Lipa εντυπωσιάζει με το podcast της «At Your Service».

Η ποπ σταρ αψηφά τις προσδοκίες του συνηθισμένου podcast διασημοτήτων. Πρόκειται για ένα από τα πιο ασυνήθιστα podcasts. Ένα podcasts συνεντεύξεων με την δημοφιλές σταρ της ποπ σκηνής Dua Lipa.


Εχτός από τραγουδίστρια, χορεύτρια και μοντέλο πλέον η Dua πρόσθεσε στην λίστα της το podcast. Ένα podcast όπου θα μοιράζεται μαζί μας μια σειρά από συνεντεύξεις με εμπνευσμένες ιστορίες, συμβουλές και προτάσεις από τα πιο συναρπαστικά μυαλά του κόσμου. Από ανθρώπους που έχουν φέρει την επανάσταση όχι μόνο στη δίκη τους βιομηχανία, αλλά και στον πολιτισμό. Από την μόδα στη μουσική, τη λογοτεχνία μέχρι τον ακτιβισμό, οι καλεσμένοι του «At Your Service» θα εξετάζουν παρέα με την Lipa τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και τα εμπόδια, καθώς και τι μπορούμε να μάθουμε από αυτά.
Η ποπ τραγουδίστρια μεσώ ενός post στα κοινωνικά της δίκτυα δήλωσε την επιστροφή της στο At Your Service για δεύτερη συνεχή χρονιά.


«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω την επιστροφή του podcast μου, Dua Lipa: At Your Service, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τη δεύτερη σεζόν του την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Είναι διαθέσιμο από τα Apple Podcasts και το Spotify. Μπορείτε να βρείτε το νέο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν εδώ» δήλωσε:

🗓️ 19 Sep 2022

Related Articles