Η Dua Lipa αποκαλύπτει τη νέα remix εκδοχή του «Houdini»

Σήμερα, η παγκόσμια ποπ αίσθηση Dua Lipa κυκλοφόρησε μια εκτεταμένη εκδοχή της τελευταίας της επιτυχίας, “Houdini”, με έναν νέο στίχο που αποκαλύφθηκε στη συνέντευξή της στο Rolling Stone. Η κυκλοφορία, που παρουσίαζε μια ονειρική μίξη κλαμπ, προηγήθηκε του επερχόμενου άλμπουμ της που είχε πειραχθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στα 5DB Studios του Λονδίνου.

Η Dua εξέφρασε: «Καθώς εργαζόμασταν στο «Houdini», οραματιστήκαμε ένα clubby, house mix του ήδη τέλειου κομματιού για μια έντονη βραδινή έξοδο. Ο νέος τρίτος στίχος τον ανεβάζει σε άλλο επίπεδο. Είναι ένα πρώιμο δώρο για τους θαυμαστές πριν από τις διακοπές!»

Γραμμένο από τους Lipa, Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. και τον Kevin Parker του Tame Impala, το τραγούδι ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή των βρετανικών charts, σημειώνοντας το 11ο #1 της Dua. Το μουσικό βίντεο κέρδισε την παγκόσμια θέση #1 στο YouTube κατά την πρώτη του εβδομάδα, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ροές παγκοσμίως την πρώτη και την πρώτη εβδομάδα.

Το “Houdini” κέρδισε την αναγνώριση από τους κριτικούς, με το Rolling Stone και το Billboard να το χαιρετίζουν ως “μια άμεση έκρηξη” και οι Pitchfork και Vogue να το μεταγλωτίζουν “ένα ποπ masterclass”.

Αυτό ακολουθεί την υποψήφια για Grammy καλοκαιρινή επιτυχία της Dua, «Dance The Night», από την ταινία «Barbie».

🗓️ 05 Dec 2023

Related Articles