Η Dua Lipa ανακοινώνει τον ρόλο της στη νέα ταινία «Barbie»

Dua-Lipa-Grammy-Awards-2022-15622409932

Έχουν κοινοποιηθεί πάνω από 20 νέες αφίσες που προωθούν τα αστέρια της επερχόμενης ταινίας Barbie και επιβεβαιώνεται ότι η Dua Lipa είναι μέρος του καστ.

H ποπ σταρ ανακοίνωσε τον ρόλο της στην ταινία με μια ανάρτηση στο Instagram στις 4 Απριλίου. Η εικόνα που κοινοποιήθηκε είναι μέρος της νέας σειράς επίσημων αφισών που κυκλοφόρησε και την απεικονίζει ως γοργόνα εκδοχή της Barbie.

“Αυτή η Barbie είναι μια γοργόνα!!” Έγραψε ως λεζάντα. Η επίσημη σελίδα της Barbie στο Instagram ανταποκρίθηκε επίσης στην ενημέρωση, προσθέτοντας: “Θα είναι μια βουτιά”.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου, σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ και ήταν πολυαναμενόμενη από τους θαυμαστές. Εκτός από πρωταγωνίστρια στην ίδια την ταινία, η Lipa φημολογείται επίσης ότι ηχογράφησε πολλά νέα τραγούδια για το soundtrack, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια των «New Rules» προέρχεται από μια σειρά 24 νέων αφισών – που κυκλοφόρησαν για να προωθήσουν την επερχόμενη κυκλοφορία και να παρουσιάσουν τους κορυφαίους ηθοποιούς του καστ.

Ενώ οι αφίσες δείχνουν τα κύρια μέλη του καστ, τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling, δίνουν επίσης μια πρώτη ματιά σε άλλους ρόλους στη Barbie. Αυτό περιλαμβάνει την Helen Mirren ως αφηγητή, τον Michael Cera ως χαρακτήρα που ονομάζεται Allan και τον Will Ferrell, ο οποίος υποδύεται τον CEO της Mattel.

Άλλοι ηθοποιοί που περιλαμβάνονται στις αφίσες είναι η America Ferrera του Superstore, ο Kingsley Ben-Adir του High Fidelity, η Emma Mackey της Sex Education και η Nicola Coughlan των Derry Girls.

Ένα διαρκές αστείο στις αφίσες των χαρακτήρων είναι ότι κάθε ηθοποιός της Barbie απεικονίζει μια ποικιλία από την κούκλα με ένα μοναδικό επάγγελμα – συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως Πρόεδρος, Διπλωμάτης, συγγραφέας και δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου – ενώ όλοι οι ηθοποιοί του Ken απλώς υποδύονται τον Ken.

🗓️ 05 Apr 2023

Related Articles