Η Dua Lipa ανακοινώνει το επερχόμενο νέο single «Training Season»

Η Dua Lipa μπορεί να έκανε μια πράξη που εξαφανίστηκε με τον “Houdini”, αλλά τώρα επανεμφανίζεται για ένα ακόμη ποπ μπαμ.

Την Πέμπτη (25 Ιανουαρίου), η ποπ τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της σινγκλ, “Training Season”. Σε ένα κλιπ που δημοσιεύτηκε στο TikTok της, η Lipa συγχρονίζει τα χείλη μαζί με ένα σύντομο κλιπ από το νέο κομμάτι, δηλώνοντας ότι έχει βαρεθεί πολύ τους μέτριους άντρες. «I need someone to hold me close, deeper than I’ve ever known/ Whose love feels like a rodeo, knows just how to take control», τραγουδά με ένα δυνατό ρυθμό.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε επίσης μια δήλωση, αποκαλύπτοντας ότι το τραγούδι εμπνεύστηκε από μια σειρά από λιγότερο από αστρικά ραντεβού. «Το τελευταίο ήταν το τελευταίο ποτήρι», έγραψε. «Το επόμενο πρωί έφτασα στο στούντιο με την Caroline [Ailin] και τον Tobias [Jesso Jr.] που με ρωτούσαν πώς πήγαν όλα και αμέσως δήλωσα ότι «TRAINING SEASON IS OVER» και μου άρεσαν οι καλύτερες συζητήσεις με τους φίλους σας, γελάσαμε πολύ και όλα συνήλθαν γρήγορα από εκεί.»

Η Lipa συνέχισε, προσθέτοντας ότι το τραγούδι δεν ισχύει μόνο για την ερωτική της ζωή. «Ενώ προφανώς πρόκειται για αυτό το συναίσθημα που μόλις τελειώσατε να λέτε στους ανθρώπους… στους άντρες ειδικά σε αυτήν την περίπτωση, πώς να βγουν ραντεβού σωστά. Είναι επίσης για το ότι η προπονητική μου περίοδος έχει τελειώσει και ότι μεγαλώνω με κάθε εμπειρία», έγραψε. «Ποτέ δεν ένιωσα πιο σίγουρη, ξεκάθαρη ή πιο δυνατή. Και ενώ μπορεί η προπονητική περίοδος να μην έχει τελειώσει ποτέ για κανέναν από εμάς, αρχίζεις να βλέπεις την ομορφιά στο να βρεις αυτό το άτομο για να το ζήσεις μαζί του».

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από μια μεγάλη εβδομάδα για την ποπ σταρ — την Τετάρτη (24 Ιανουαρίου), η Lipa κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για τα Brit Awards 2024, συμπεριλαμβανομένων του καλλιτέχνη της χρονιάς, της ποπ παράστασης και του τραγουδιού της χρονιάς.

Το “Training Season” αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου. Αποθηκεύστε προκαταβολικά το τραγούδι εδώ και δείτε το TikTok της Dua Lipa παρακάτω.

@dualipaofficial

TRAINING SEASON 15 FEBRUARY 11PM GMT PRE-ORDER NOW LINK IN BIO

♬ Training Season – Dua Lipa
🗓️ 26 Jan 2024

Related Articles