Η Dua Lipa ανακοινώνει το επερχόμενο άλμπουμ της

Η Dua Lipa ανακοινώνει το επερχόμενο άλμπουμ της Radical Optimism που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου, δημιουργώντας ένα κύμα ενθουσιασμού και ανυπομονησίας.

Αποκαλύπτοντας το εξώφυλλο του άλμπουμ στο Instagram, η τελευταία δημιουργία της Dua περιλαμβάνει μια μαγευτική λήψη από τον Tyrone Lebon, με την Dua να κολυμπάει άφοβα ανάμεσα στα κύματα, με ένα μακρινό πτερύγιο καρχαρία.

Προετοιμαστείτε για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο με τίτλους όπως «End Of An Era», «French Exit», «Watcha Doing» και «Illusion», μεταξύ άλλων. Επιπλέον, οι επιτυχίες “Houdini” και “Training Season”, που κυκλοφόρησε προηγουμένως, επιστρέφουν θριαμβευτικά σε αυτό το άλμπουμ. Επιπλέον, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη εάν θα υπάρξουν συνεργασίες στο άλμπουμ. Μιλώντας για την έμπνευσή της για το “Radical Optimism”, η Dua μοιράστηκε, “Πριν από μερικά χρόνια, ένας φίλος μου με μύησε στον όρο… η ιδέα της πλοήγησης στο χάος και της αίσθησης δύναμης για να αντιμετωπίσω κάθε καταιγίδα».

Στο άλμπουμ θα ακουστούν στοιχεία, ψυχεδελικής μουσικής και Britpop.  Με τις ερμηνείες της στα Grammy και τα κινηματογραφικά της εγχειρήματα, η Dua Lipa συνεχίζει να εδραιώνει την θέση της ως παγκόσμιο σύμβολο. Καθώς αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το “Radical Optimism”, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο δύσκολα συγκρατούν την προσμονή τους για αυτό που υπόσχεται να είναι ένα μουσικό αριστούργημα.

🗓️ 20 Mar 2024

Related Articles