Η Dolly Parton θα κάνει το ντεμπούτο της με νέα κομμάτια από το άλμπουμ «Rockstar» στους κινηματογράφους

Η Dolly Parton πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με νέα κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ της «Rockstar» στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο τον επόμενο μήνα.

Στις 25 Οκτωβρίου, η Dolly Parton ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει ότι θα προβάλει μια «πρωτοακουστική εκδήλωση θαυμαστών» στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο στις 15 Νοεμβρίου, με επιλεγμένες προβολές.

«Θα ακούσετε ολόκληρα τραγούδια από το νέο άλμπουμ για πρώτη φορά και θα δείτε πλάνα που δεν έχετε ξαναδεί», αποκάλυψε η Dolly Parton.

Η προβολή θα περιλαμβάνει επίσης αποκλειστική συνέντευξη με την εικόνα, πλάνα από τα παρασκήνια, ειδικές παραστάσεις που ηχογραφήθηκαν για τις προβολές και άλλα. Σύμφωνα με το Rolling Stone, η προβολή θα περιλαμβάνει μια αφανή ερμηνεία του «Circle of Love» και μια σπάνια ερμηνεία του «9 to 5» της Parton.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μόλις δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία του “Rockstar” στις 17 Νοεμβρίου. Το LP θα περιλαμβάνει εννέα πρωτότυπα τραγούδια και 21 διασκευές κλασικών ροκ, όπως το “Magic Man” του Heart, το “Purple Rain” του Prince , The Rolling Stones» «(I Can’t Get No) Satisfaction» και πολλά άλλα. Το tracklist είναι το όνειρο ενός λάτρη της ροκ καθώς στην πλειονότητα των τραγουδιών συμμετέχουν πολλοί από τους σπουδαίους όπως οι Sting, Stevie Nicks, Debbie Harry, Steve Perry, Joan Jett & The Blackhearts και άλλοι.

Η Dolly Parton συνεργάστηκε πρόσφατα με τη βαφτιστήρα της Miley Cyrus για να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του «Wrecking Ball» από το άλμπουμ.

Πριν από το «Rockstar», το τελευταίο άλμπουμ της Dolly Parton ήταν το «Run, Rose, Run» του 2022. Αυτός ο δίσκος έλαβε μια κριτική τριών αστέρων από τον Nick Levine για το NME. Ο Levine έγραψε: «Αν η Parton είναι πολύ στη ζώνη άνεσής της εδώ, αυτό είναι πραγματικά μέρος της διασκέδασης. Όλα αυτά συνθέτουν μια απόλυτα ευχάριστη ακρόαση που επιβεβαιώνει αυτό που ήδη γνωρίζουν οι θαυμαστές: ακόμη και ένα άλμπουμ της Dolly Parton στη μέση του δρόμου έχει γοητεία».

🗓️ 27 Oct 2023

Related Articles