Η Doja Cat μοιράζεται το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι «Paint the Town Red»

NEW YORK, NEW YORK - APRIL 26: Doja Cat attends the 2023 Time100 Gala at Jazz at Lincoln Center on April 26, 2023 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Η Doja Cat μοιράστηκε το νέο τραγούδι «Paint the Town Red». Το σινγκλ έρχεται με ένα βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία της συνεργάτιδας της Fergie Nina McNeely και εμπνευσμένο από τρεις πίνακες που σχεδίασε η Doja Cat.


Το «Paint the Town Red» είναι το δεύτερο σινγκλ της Doja Cat ως βασικός καλλιτέχνης του 2023, μετά το “Attention” του Ιουνίου. Σύμφωνα με τον τίτλο του τραγουδιού, εισήγαγε πρόσφατα ένα κόκκινο χρώμα στο artwork των προηγούμενων άλμπουμ της σε πολλές υπηρεσίες ροής.

Το «Paint the Town Red» ακολουθεί την ανακοίνωση της Doja Cat, γεννημένης Amala Ratna Zandile Dlamini, η οποία θα εμφανιστεί ως ηθοποιός για την παγκόσμια περιοδεία της Victoria’s Secret. Το μέρος-ντοκιμαντέρ part-fashion show έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο Prime Video στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Επειδή η περιοδεία είναι μια γιορτή της δύναμης και του μοναδικού ταλέντου των δημιουργικών, θέλαμε πραγματικά να διοχετεύσουμε αυτό το μήνυμα μέσω αυτής της εμφάνισης», είπε η Dlamini στο Harper’s Bazaar. «Ένιωσα τόσο δυνατή και σίγουρη φορώντας αυτά τα κομμάτια, κάτι που είναι τόσο σημαντικό για μένα». Παρά τη σύγκρουση της Dlamini με τους θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο μήνα – με αποτέλεσμα η καλλιτέχνις να χάσει πάνω από 500.000 οπαδούς στο Instagram – αναμένεται να ξεκινήσει την περιοδεία The Scarlet Tour το Halloween.

Υποστηρικτικές πράξεις για τη ζωντανή δέσμευση πολλών πόλεων είναι ο ράπερ Ice Spice του «Deli» και ο καλλιτέχνης «Block Boy (What It Is)» Doechii. Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της Dlamini έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2023.

«Δεν θέλω να χαλάσω πολύ, αλλά όπως τα προηγούμενα έργα, υπάρχει πολλή διαφορετική ενέργεια στα τραγούδια, συν νέους ήχους που δεν έχω εξερευνήσει ποτέ πριν», είπε η Dlamini στη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar. «Οπότε αυτό είναι συναρπαστικό για μένα και ανυπομονώ να το σβήσω».


🗓️ 09 Aug 2023

Related Articles