Η Doja Cat δηλώνει ότι "ποτέ δεν ένιωσε πιο όμορφη" από τότε που ξύρισε το κεφάλι της: "Αισθάνομαι τόσο νέα, φρέσκια και σέξι"

b3a8bf95-9a20-4ac8-855c-be8d8b0756fb-dd058ddd-585e-4223-a80d-be08c186bdd5-getty-1434162687

Η Doja Cat είπε ότι «ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο όμορφη» από τότε που ξύρισε το κεφάλι της.

Η ποπ/ραπ σταρ αποκάλυψε το στυλ των μαλλιών της το καλοκαίρι. Αργότερα, απάντησε στους θαυμαστές που στη συνέχεια εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την ψυχική της ευημερία στα social media. «Είμαι πλούσια, είμαι καλά», είπε τότε η Doja.

Η Doja εμφανίζεται στο εξώφυλλο του χειμερινού τεύχους 2022 του περιοδικού Dazed, όπου έχει ένα έντονο ροζ ξυρισμένο κεφάλι. Στην ίδια τη συνέντευξη, η καλλιτέχνιδα του Λος Άντζελες αναλογίστηκε για άλλη μια φορά τις αντιδράσεις για το στιλ της που αλλάζει.

«Λένε, «Ω, αυτό δεν μπορεί να είναι απλώς το να διασκεδάζει. Πρέπει να είναι έξω από το μυαλό της.», είπε ο Doja στο δημοσίευμα.

«Επίσης, έχω πολύ κακό έλεγχο των παρορμήσεων. Μου αρέσει να αντιδρώ στα πράγματα πολύ γρήγορα. Αν έχω τη σωστή διάθεση ή τη λάθος διάθεση, θα επιστρέψω και θα διασκεδάσω να το κάνω».

Η σταρ είπε ότι αρχικά έμοιαζε με ένα ” Έμοιαζα σαν να είχα εκτεθειμένο εγκέφαλο” όταν ξύρισε το κεφάλι της, αλλά εξήγησε ότι είναι περισσότερο από ευχαριστημένη τώρα. «Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο όμορφη σε όλη μου τη ζωή, κάτι που είναι πολύ περίεργο», συνέχισε η Doja.

«Ένιωθα όμορφα όταν είχα μακριά μαλλιά. Σίγουρα ένιωθα σαν ένα καυτό κορίτσι τότε, αλλά το κάνω πάντα. Υπάρχει κάτι τόσο συναρπαστικό στην αλλαγή. Μου έδειξε μια διαφορετική πλευρά του εαυτού μου».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι τόσο νέα, φρέσκια και σέξι. Νιώθω επίσης καλύτερα χωρίς μακιγιάζ: το γυμνό κεφάλι και τόσο λίγο μακιγιάζ είναι μια διασκεδαστική εμπειρία. Είναι καινούργιο και μου αρέσει».

Η Doja είπε ότι η ιδέα της για την ομορφιά «πάει ενάντια» σε αυτό που θέλει η κοινωνία. «Μου αρέσει όταν παίρνεις κάτι που είναι ίσως κλασικά όμορφο και το στρίβεις και το κάνεις δικό σου», εξήγησε.

«Για μένα, είναι περισσότερο ένα «είσαι ευτυχισμένη;». Θέλω οι θαυμαστές μου να μάθουν ότι δεν χρειάζεται να είναι σαν κανένας άλλος και αυτό που θέλουν είναι ήδη εκεί. Απλώς δεν το έχουν βρει ακόμα, και μόλις το βρουν θα πουν, “Πώς διάολο δεν το είδα;” Πώς μου έλειψε αυτό;»

Η Doja Cat κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ της, «Planet Her», τον Ιούνιο του 2021. Αυτόν τον Σεπτέμβριο, απέρριψε τον προηγούμενο ισχυρισμό της ότι εργαζόταν σε μια συνέχεια εμπνευσμένη από τη «γερμανική κουλτούρα rave».

🗓️ 05 Dec 2022

Related Articles