Η Doja Cat αποκαλύπτει τον τίτλο του νέου της άλμπουμ, και αποκαλεί την προηγούμενη δουλειά της «cash-grabs»

doja-cat@2000x1270-696x442-1

Η Doja Cat αποκάλυψε έναν νέο τίτλο για το επερχόμενο άλμπουμ της ενώ μοιράζεται τις σκέψεις της για τα προηγούμενα άλμπουμ της «Planet Her» και «Hot Pink».

Το βράδυ της Τρίτης (9 Μαΐου), η ράπερ έγραψε στο Twitter ότι τα δύο προηγούμενα άλμπουμ της ήταν «αρπαγή μετρητών» και ότι οι θαυμαστές το είχαν πέσει. «Τώρα μπορώ να εξαφανιστώ κάπου και να αγγίξω γρασίδι με τους αγαπημένους μου σε ένα νησί ενώ θα κλαίω για μέτρια ποπ», έγραψε σε ένα tweet.

Σε ένα επόμενο tweet, η Doja Cat αποκάλυψε επίσης τον τίτλο του επερχόμενου άλμπουμ της, «First of All». Νωρίτερα φέτος, όταν η ράπερ ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είχε έτοιμο νέο δίσκο, άλλαξε το όνομά της στα social media σε “Hellmouth”, κάνοντας τους θαυμαστές να πιστεύουν ότι αυτό θα ήταν το όνομα του δίσκου. «Δεν λέγεται hEllMoUth ούτε ονομάζεται «First of All» και ναι, ανακοινώνω τον τίτλο του άλμπουμ αυτή τη στιγμή», διευκρίνισε η Doja Cat στο τελευταίο της tweet.

Το «First of All» δεν έχει λάβει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.Τον Απρίλιο, η Doja Cat αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες γύρω από το άλμπουμ, λέγοντας ότι όλα θα βασίζονται στο ραπ γιατί δεν την ενδιαφέρει πλέον η ποπ. «Όχι πια ποπ», έγραψε στο Twitter λίγο αργότερα, εξηγώντας τα σημερινά της γούστα ως καλλιτέχνης σε μια άλλη απάντηση σε έναν θαυμαστή: «Η ποπ δεν είναι πια συναρπαστική για μένα. Δεν θέλω να τα καταφέρω».

Εκείνη την εποχή, η Doja απευθυνόταν επίσης σε εκείνους που επέκριναν το παλαιότερο ραπ υλικό της, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι συμφωνεί με την άποψη ότι «η πλειοψηφία των ραπ στίχων [της] είναι μεσαίοι και κακοί». Και συνέχισε: «Ξέρω ότι είναι. Δεν προσπαθούσα να αποδείξω τίποτα, απλώς μου αρέσει να κάνω μουσική. Αλλά έχω βαρεθεί να σας ακούω να λέτε ότι δεν μπορώ να [κάνω ραπ μουσική], οπότε θα το κάνω».


Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Doja Cat έγινε πρωτοσέλιδο όταν παρακολούθησε το φόρεμα του Met Gala του 2023 ως γάτα προς τιμήν της γάτας Choupette του αείμνηστου σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld. Η ράπερ εμφανίστηκε με ένα εκθαμβωτικό φόρεμα με κουκούλα που έμοιαζε με αυτιά γάτας και μακιγιάζ που της έδινε ρύγχος γάτας.

https://www.youtube.com/watch?v=2CnxzBqmIXU&ab_channel=DojaRexha
🗓️ 10 May 2023

Related Articles