Η Disney+ ανακοινώνει δύο νέα ντοκιμαντέρ των BTS και του J-hope που θα κάνουν πρεμιέρα το 2023

Η υπηρεσία ροής αποκάλυψε και τα δύο ντοκιμαντέρ χθές 30 Νοεμβρίου, ως μέρος μιας ευρύτερης ανακοίνωσης που αποκαλύπτει μια σειρά από επερχόμενες παραγωγές που θα είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας το 2023.

Το BTS Monuments: Beyond The Star, που περιγράφεται ως «μουσική σειρά ντοκιμαντέρ», θα μεταδοθεί στην υπηρεσία ως αποκλειστικό πρωτότυπο της Disney+. Περιγραφόμενο ως χρονικό που «χαρτογραφεί το απίστευτο ταξίδι των pop icons του 21ου αιώνα BTS», οι BTS Monuments λέγεται ότι διαθέτουν «άνευ προηγουμένου πρόσβαση» σε μια εκτενή συλλογή μουσικής και βίντεο της μπάντας τα τελευταία εννέα χρόνια ζωής τους. Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης την καθημερινή ζωή, τις σκέψεις και τα σχέδια των επτά μελών των BTS «καθώς προετοιμάζονται για το δεύτερο κεφάλαιο τους».

Εκτός από το all-inclusive ντοκιμαντέρ BTS, ένα σόλο ντοκιμαντέρ του J-hope είναι επίσης στα σκαριά που θα κυκλοφορήσει στο Disney+, αν και χωρίς δημοσίως επιβεβαιωμένο τίτλο. Σύμφωνα με τον streamer, αυτή η σειρά θα «[ακολουθήσει] τον ποπ σταρ J-hope στο πρώτο σόλο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε πρόσφατα», αναφερόμενος στο «Jack In The Box», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει πλάνα από τα παρασκήνια στη διαδικασία προετοιμασίας του άλμπουμ, την εμβληματική του εμφάνιση στο Lollapalooza 2022 καθώς και πλάνα από το πάρτι ακρόασης του άλμπουμ.

Καμία πληροφορία σχετικά με τις ημερομηνίες πρεμιέρας και για τις δύο παραγωγές ή άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των επεισοδίων και άλλα δεν έχουν δημοσιευτεί τη στιγμή της δημοσίευσης. Ωστόσο, αναμένεται να παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες.

Σε άλλες ειδήσεις των BTS, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος RM ετοιμάζεται αυτήν τη στιγμή για την κυκλοφορία του σόλο ντεμπούτου άλμπουμ του “Indigo”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στις 2 Δεκεμβρίου. Ο ράπερ αποκάλυψε τη λίστα κομματιών και τους τίτλους παραγωγής για το δίσκο 10 κομματιών την περασμένη εβδομάδα, με έναν αριθμό προσκεκλημένων καλλιτεχνών που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον RM στο άλμπουμ.

Οι επιλεγμένοι καλλιτέχνες στο «Indigo» περιλαμβάνουν τους Anderson .Paak, Tablo of Epik High, Paul Blanco, Eryka Baduh και άλλους. Αν και το «Indigo» θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του RM, θα ακολουθήσει δύο mixtapes από το μέλος των BTS – το ομώνυμο «RM» το 2015, μαζί με το «mono» του 2018.

🗓️ 01 Dec 2022

Related Articles