Η Demi Lovato μιλά για το επερχόμενο της ντοκιμαντέρ «Child Star» και για νέα μουσική το 2024

Κατά κάποιο τρόπο, το 2023 ήταν η χρονιά επαναφοράς της Demi Lovato. Σε πολλά έργα που καλύπτουν διάφορα είδη και μορφές, η υποψήφια για Grammy πέρασε τη χρονιά επιδεικνύοντας τόσο την ευελιξία τους όσο και την ξεχωριστή ποιότητά τους – δύο χαρακτηριστικά που κάνουν το ολοκαίνουργιο Roku ξεχωριστό, το A Very Demi Holiday Special, έναν αβίαστο νικητή.

Ξεκίνησαν τη χρονιά με το «Still Alive», ένα πρωτότυπο τραγούδι για το κορυφαίο εισιτήριο Scream VI που τους χάρισε μια υποψηφιότητα καλύτερου τραγουδιού στα MTV Movie & TV Awards 2023. Το σινγκλ σύντομα έδωσε τη θέση του στην προωθητική καμπάνια για το Revamped, μια προσπάθεια αποκατάστασης που βρήκε τη Lovato να ηχογραφά ξανά τις μεγαλύτερες ποπ επιτυχίες τους στο ροκ ύφος της πρόσφατης μουσικής τους.

Στο άλμπουμ συμπεριλήφθηκαν ροκ εκδόσεις των επιτυχιών του Billboard Hot 100, όπως “Sorry Not Sorry” (Νο. 6), “Heart Attack” (Νο. 10) και “Cool for the Summer” (Νο. 11), όλες εκ των οποίων συμπεριλήφθηκαν στην παράσταση MTV VMA της Lovato, την οποία το Billboard κατέταξε ως την τέταρτη καλύτερη της βραδιάς.

Σε εκείνη την τελετή, η Lovato απόλαυσε μια υποψηφιότητα για την καλύτερη ποπ για το “Swine”, ένα συγκλονιστικό τραγούδι διαμαρτυρίας που κυκλοφόρησαν δύο ημέρες πριν από την επέτειο της πτώσης του Roe v. Wade. Το κομμάτι έφτασε στο Νο. 12 στις πωλήσεις εναλλακτικών ψηφιακών τραγουδιών.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο, το Revamped – το οποίο περιλάμβανε επίσης συνεργασίες με τους Slash, The Maine, Nina Strauss και τον Brett McCracken των Used – έγινε η ένατη συμμετοχή στην καριέρα τους στο Billboard 200 (Νο. 60), φτάνοντας στο top 10 των κορυφαίων πωλήσεων άλμπουμ (Νο. 4 ), Top Rock Albums (No. 10) και Top Alternative Albums (No. 8) σε εξέλιξη. Ωστόσο, τα νέα έργα δεν σταμάτησαν εκεί.

Η Lovato βρήκε χρόνο να εμφανιστεί και στο remix του Le Sserafim K-pop-meets-Jersey-club «Eve, Psyche & the Bluebeard’s Wife» και στο πορτογαλόφωνο «Penhasco2» της Luísa Sonza.

Κυκλοφόρησαν επίσης μια διασκευή του “Let Me Down Easy” από την υποψήφια για Emmy μίνι σειρά Daisy Jones & the Six.

Φυσικά, η πολυσυλλεκτική διατήρησε την παρουσία της στην κινηματογραφική και τηλεοπτική αρένα, εμφανιζόμενη ως Anonymouse στην εναρκτήρια εκπομπή για τη δέκατη σεζόν του The Masked Singer και ως guest-star ως η ίδια στην τρίτη σεζόν της κωμωδίας του FX Dave.

Έτοιμη να τελειώσει για τις γιορτές και να απολαύσει τη νέα της απολαυστική ειδική γιορτινή, η Demi Lovato συναντά το Billboard για μια ανάλαφρη συζήτηση σχετικά με τις οικογενειακές παραδόσεις, το επερχόμενο ντοκιμαντέρ Child Star, ένα πιθανό χριστουγεννιάτικο ροκ άλμπουμ και σχέδια για νέα μουσική τον επόμενο χρόνο.

Μπορείτε να διαβάσετε τη πλήρη συνέντευξη εδώ

🗓️ 08 Dec 2023

Related Articles