Η Demi Lovato κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από το νέο της single "Stay Alive"

02-Demi-Lovato-cr-Brandon-Bowen-press-2022-billboard-1548

Η Demi Lovato την Πέμπτη (16 Φεβρουαρίου) κυκλοφόρησε στο TikTok ένα απόσπασμα για το θαυμαστές της από το “Still Alive”, το νέο της σινγκλ για το soundtrack του Scream VI.

Η τραγουδίστρια της ποπ εμφανίζεται με την πλάτη της στην κάμερα, κάνοντας αργά κύκλους για να αποκαλύψει ότι κρατά τη διάσημη μάσκα Ghostface μπροστά στο πρόσωπό της. Καθώς κατεβάζει το σάβανο, η φωνή της Lovato ξεκινά να τραγουδά, ” Alive, I don’t want to just survive/ Give me something to sink my teeth in” πριν κοπεί απότομα το τραγούδι.

Όπως ήταν φυσικό, οι Lovatics ανυπομονούν να ακούσουν ολόκληρο το κομμάτι, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου. «Demi Lovato is coming for blood», προέβλεψε ένας θαυμαστής στα σχόλια, σημαδεύοντας το συναίσθημα με μια μόνο σταγόνα emoji αίματος. Ένας άλλος έγραψε, «I’m so here for this era…keep slayinggggg», ενώ ένας τρίτος σχολίασε διασκεδαστικά, «I work in a cinema and when I tell you this better be the end credit song so I can hear it 5 times a day when I’m cleaning I swear».

Το “Still Alive” θα είναι η πρώτη νέα μουσική της Lovato από τότε που κυκλοφόρησε το έβδομο στούντιο άλμπουμ της, Holy Fvck, το 2022. Το πλήρους μήκους που τροφοδοτούσε την ποπ-πανκ περιείχε συνεργασίες με τους Yungblud, τους Royal & the Serpent και την Dead Sara και τελικά ανέβηκε στην κορυφή τρεις ξεχωριστές ανακοινώσεις του Billboard: Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums και Top Alternative Albums.

To Holy Fvck κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, και βρέθηκε προκαλεί χαμό αφού πολύ περιέγραψαν την μουσική της σατανική, όπως έγινε και με τον Lil Nas X όταν χόρεψε με το διάβολο στο μουσικό του βίντεο “Montero (Call Me By Your Name)” και η διαμάχη γύρω από την ερμηνεία του “Unholy” των Sam Smith και Κim Patras στα Grammy.

@ddlovato

Can we talk about this lighting tho? 🔪😂

♬ Still Alive – Demi Lovato
🗓️ 20 Feb 2023

Related Articles