Η Demi Lovato κυκλοφορεί το "Still Alive" για το soundtrack του Scream VI

03-Demi-Lovato-nmpa-songwriters-2023-billboard-1548

Αφού έκοψε επτά στούντιο άλμπουμ, άλλαξε στυλ και κατεύθυνση μουσικής στον ασταθή κόσμο της ποπ και επιβίωσε από μια σχεδόν μοιραία υπερβολική δόση, ναι, η Demi Lovato είναι ακόμα ζωντανή.

Τα μεσάνυχτα, η καλλιτέχνις των ΗΠΑ άφησε το «Still Alive», τη συνεισφορά της στο soundtrack του Scream VI. Είναι η πρώτη γεύση της νέας μουσικής της Lovato από τότε που κυκλοφόρησε το όγδοο στούντιο άλμπουμ της, Holy Fvck, το 2022. Το πλήρους μήκους που τροφοδοτήθηκε από την ποπ-πανκ περιείχε συνεργασίες με τους Yungblud, τους Royal & the Serpent και τη Dead Sara και τελικά έφτασε στην κορυφή τριών ξεχωριστών άλμπουμ Billboard: Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums και Top Alternative Albums.

Ο Mike Shinoda είναι σε καθήκοντα παραγωγής για το “Still Alive”, όπου βλέπει την Lovato να κάνει κρουαζιέρα σε αυτόν τον ποπ-πανκ δρόμο και να φτύνει στίχους που απεικονίζουν μια ζωντανή κόλαση. Πάνω σε αυτό τραγουδά: «Ήδη πέθανα χίλιες φορές / Πήγα στην κόλαση, αλλά επέστρεψα και αναπνέω / Κάνε με να αιμορραγώ όσο η καρδιά μου χτυπά ακόμα / Ακόμα ζωντανή».

Η Λοβάτο, φυσικά, κόντεψε να τα χάσει όλα όταν έκανε υπερβολική δόση ηρωίνης το 2018. Έκτοτε μίλησε ειλικρινά για το περιστατικό και για τον συνεχιζόμενο δρόμο προς την ανάκαμψη από μια υπερφαγία που την άφησε με τρία εγκεφαλικά, καρδιακή προσβολή και τύφλωση σημεία στην όρασή της.

Το “Still Alive” συνοδεύεται από ένα επίσημο μουσικό βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει ένα ερπυσμό σε αυτή τη γνώριμη μάσκα Ghostface, τρομοκρατώντας μερικούς φτωχούς ανθρώπους. Ο Jensen Noen σκηνοθετεί το μουσικό βίντεο “Still Alive”, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η επόμενη δόση του franchise Scream θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

🗓️ 06 Mar 2023

Related Articles