Η Demi Lovato «δεν πίστευε» ότι θα έφτανε τα 30 — τώρα ανυπομονεί να κάνει «οικογένεια μια μέρα»

ezgif.com-gif-maker

Η Demi Lovato βρίσκει παρηγοριά όταν κλείνει τα 30 – μια ηλικία που ως νεότερη δεν πίστευε ποτέ ότι θα φτάσει. Σε μια νέα συνέντευξη εξωφύλλου στο περιοδικό SPIN, η Lovato αναλογίστηκε την πορεία της στο τραγούδι, τη μάχη με τον εθισμό και τα 30. «Αυτό είναι κάτι που νόμιζα ότι ήταν αδύνατο να γίνει», είπε ο Lovato στο SPIN για τα γενέθλια της. “Ακόμη και σε περιόδους νηφαλιότητας, η κατάθλιψή μου ήταν τόσο δυνατή που δεν πίστευα ότι θα έφτανα εδώ σήμερα. Αλλά είμαι εδώ”. Συνέχισε: «Βρίσκομαι σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσουν τα 30 μου, αλλά ελπίζω ότι μια μέρα θα καταφέρω να κάνω οικογένεια».

Κοιτάζοντας την πορεία της μέχρι στιγμής, η Lovato είπε ότι έχει διαπιστώσει ότι το να διατηρεί τη ζωή της ιδιωτική λειτουργεί καλύτερα – αλλά όπως και οτιδήποτε άλλο, είναι σαν ένα «ταξίδι».

«Μερικές φορές έχω μεγάλο στόμα», είπε στο ρεπορτάζ η τραγουδίστρια του «Melon Cake». “Καθώς μεγαλώνω, προσπαθώ να μάθω να είμαι πιο ιδιωτική. Νομίζω ότι δίνω πολύ μεγάλη εικόνα στους ανθρώπους για τη ζωή μου και πρέπει να σκεφτώ, το αξίζουν οι άνθρωποι αυτό; Είμαι σίγουρη ότι μέχρι να το κάνω θα είμαι 35, το στόμα μου θα κλείσει γιατί βαρέθηκα να μιλάω για τον εαυτό μου. Και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να με ακούει να μιλάω για εμένα.”

Demi Lovato celebrated her 30th birthday on Aug 20th with her boyfriend Jute$

«Δεν ήταν ένα ευκολό ταξίδι», είπε. “Ήταν τόσο δύσκολο να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Οι αλλαγές που έχω κάνει μέχρι στιγμής, —τιμώ όλα μου τα συναισθήματά μου, αρνητικά και θετικά.”

Τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Zane Lowe στο Apple Music 1, η σταρ μίλησε για το πώς ανυπομονούσε να μπει σε έναν πιο  αργό ρυθμό την επόμενη δεκαετία και να μπορέσει να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή.

Αισθάνομαι ότι μια πόρτα ανοίγει σε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο της ζωής μου», είπε. «Μέσα από αυτήν την πόρτα βλέπω πράγματα όπως να μπορώ να δουλέψω για τον εαυτό μου, για την πνευματικότητά μου, να ταξιδέψω σε μέρη που δεν έχω ξανά πάει. Μετά, μόλις μπορέσω να το κάνω αυτό, θα καταφέρω να κάνω οικογένεια. Πράγματα που με φέρνουν χαρά εκτός αυτής της μουσικής βιομηχανίας, επειδή αυτή η βιομηχανία είναι ό,τι γνώριζα από τότε που ήμουν παιδί».

Η Lovato γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον φίλο της Jutes, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έβγαιναν νωρίτερα εκείνο τον μήνα. Στην ανάρτησή του για τα γενέθλιά της, αφιέρωσε στη Λοβάτο: «Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο [γιατί] μπορώ να σε αποκαλώ δική μου». «Το χαμόγελό σου θεραπεύει κυριολεκτικά την κατάθλιψή μου συνέχισε. «Είμαι τόσο περήφανος για σένα που όχι μόνο επιβίωσες από όλα όσα έχεις περάσει, αλλά βγήκες στη κορυφή και είσαι πιο υγιής και ο πιο ευτυχισμένος πιο γλυκός εαυτός σου. . Σε αγαπώ». Αναδημοσιεύοντας τη δημοσίευση στην ιστορία της, η Lovato απήχησε το ίδιο συναίσθημα, γράφοντας στη λεζάντα, “Σ’ αγαπώ, ευχαριστώ, μωρό μου”.

🗓️ 23 Sep 2022

Related Articles