Η Coldplay δημιούργησαν το Pop-Up κατάστημα «Choose Love» στο Λονδίνο για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες κατά τη διάρκεια των διακοπών

Coldplay-2022-cr-James-Marcus-Haney-billboard-1548

Εάν αισθάνεστε περίεργα που ξοδεύετε όλα αυτά τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο σε μια μεγάλη στοίβα δώρων διακοπών που τα άτομα στη λίστα σας μπορεί να μην τα θέλουν ή να μην τα χρειάζονται, η Coldplay δημιούργησαν έναν μοναδικό, συγκινητικό τρόπο για να αγαλλιάσετε όλο τον κόσμο φέτος τα Χριστούγεννα.

Την Τρίτη (20 Δεκεμβρίου) το συγκρότημα ενθάρρυνε τους θαυμαστές του να αφήσουν τη φετινή έκδοση του αναδυόμενου καταστήματος «Choose Love» στο Λονδίνο —ή να επισκεφτούν το κατάστημα μέσω διαδικτύου — «για να αγοράσουν βασικές προμήθειες όπως ζεστά παλτό, ζεστό φαγητό και καύσιμα θέρμανσης για πρόσφυγες και εκτοπισμένους σε όλο τον κόσμο αυτόν τον χειμώνα».

Ένα σύντομο βίντεο που συνόδευε το tweet έδειχνε μια μεγάλη ουρά ανθρώπων που περίμεναν έξω από το κατάστημα και μια φωτογραφία από τα ασυνήθιστα ράφια μέσα με παιχνίδια για παιδιά, μπάλες ποδοσφαίρου, φυτά στο σπίτι, παιδικά σακίδια πλάτης, μπιτόνια και πορτοκαλί σωσίβια, μαζί με πλάνα από παλτά και σχολικά είδη στα χέρια των παιδιών που έχουν ανάγκη.

«Ό,τι αγοράζετε θα πάει απευθείας στους ανθρώπους που τα χρειάζονται περισσότερο», υποσχέθηκε το βίντεο. “Φέτος ψωνίστε με αγάπη.”

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο τραγουδιστής Chris Martin έδωσε στους θαυμαστές μια ενημέρωση ενώ μοιράστηκε τα τρέχοντα αγαπημένα του τραγούδια. «Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εδώ είναι μερικά πράγματα που αγαπώ αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Martin σε ένα σημείωμά του, ενώ απαριθμούσε τα τρέχοντα κορυφαία κομμάτια του, συμπεριλαμβανομένου του «Yun» του RM με τον Erykah Badu, τη ζωντανή διασκευή του Badu του «Tyrone», του Bayka του «She Like It, Το «Looking for Somebody (to Love») του 1975, το «Totally» του Inhaler, το «Hurt People» του Kyoka και το «Hide & Seek» του Stormzy.

Ο Μάρτιν ολοκλήρωσε το μήνυμά του γράφοντας: «Είμαστε στο στούντιο. Σας στέλνουμε σε όλους πολύ αγάπη.” Το συγκρότημα ολοκλήρωσε πρόσφατα το τελευταίο σκέλος της τεράστιας παγκόσμιας περιοδείας του για να υποστηρίξει το Music of the Spheres του 2021, με περισσότερες ευρωπαϊκές ημερομηνίες να έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι.

🗓️ 22 Dec 2022

Related Articles