Η Coi Leray συνεργάζεται με τον David Guetta στο remix του επιτυχημένου single της «Players»

Ο David Guetta δίνει στο «Players» την παλλόμενη ενέργεια ενός φεστιβάλ και ανεβάζει επίπεδο το αρχικό τραγούδι με στιλάτα συνθεσάιζερ και δυνατά κρουστά. Αυτό το remix ταιριάζει απόλυτα σε πάρτι όσο και σε clubs. Το «Players» ανέβηκε στο Νο. 1 του Rhythmic Radio Chart στις ΗΠΑ και αναρριχήθηκε στο Top 20 του Billboard Hot 100, φτάνοντας στο Νο. 16, απασχολώντας όλο και περισσότερο κάθε ημέρα την pop κουλτούρα.

Πρόσφατα, η Coi Leray προκάλεσε δέος στο Rolling Loud της Καλιφόρνια με μια εξαιρετική εμφάνιση και απένειμε στη SZA το βραβείο για τη Γυναίκα της Χρονιάς στο πλαίσιο της εκδήλωσης Women In Music του Billboard. Παράλληλα, συνεργάστηκε με την Big Boss Vette στο «Pretty Girls Walk (Remix)» και συμμετείχε στο «Upnow» του DD Osama, πριν τραγουδήσει ζωντανά το «Players» στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!».

Η επιτυχία του σινκλ «Players» θέτει τις βάσεις για μία συναρπαστική χρονιά για τη Coi Leray, καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ακόμη περισσότερη μουσική. Μέχρι στιγμής, η Coi Leray έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμότων 6 δισεκατομμυρίων streams, με το «Players» μόνο να διαθέτει 300 εκατομμύρια streams.Στο TikTok έχουν δημιουργηθεί 2,75 εκατομμύρια βίντεο με το «Players» που μετρούν πάνω από 10 δισεκατομμύρια προβολές.

Επίσης, η Coi Leray ανέβηκε στο Νο 1 του Emerging Artists Chart του Billboard, ενώ το «Players» πέρασε επτά εβδομάδες στο Νο. 1 του Rap Song Sales Chart και τρεις εβδομάδες στο Νο. 1 του R&B/Hip-Hop Digital Song Sales Chart του Billboard. Αξιοσημείωτη είναι η επιτυχία του «Players» και στην Ελλάδα, όπου έχει ανέβει στο No. 1 του Shazam και έχει εκτοξευτεί στο Top 10 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το «Players», περιέχει ένα εθιστικό sample από το «The Message» (1982) των Grandmaster Flash & Furious Five, η Coi Leray εκπέμπει αυτοπεποίθηση και χάρισμα καθώς τραγουδά: «’Cause girls is players too».

🗓️ 20 Mar 2023

Related Articles