Η Christina Aguilera ετοιμάζεται για ένα νέο μουσικό κεφάλαιο στην ζωή της με τον τίτλο «La Luz»

Η Christina Aguilera ετοιμάζεται για ένα νέο μουσικό κεφάλαιο στην ζωή της με τον τίτλο «La Luz».

Η Christina Aguilera είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα της μουσική εποχή και σχεδίασε κάτι πολύ μεγάλο  κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Latin Week του Billboard.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το νέο της άλμπουμ, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου ισπανικό, κάτι που την έκανε «να ξανά ερωτευτεί τη μουσική». Μάλιστα, δήλωσε ότι κάθε φορά που πήγαινε στο στούντιο για την ηχογραφήσει του άλμπουμ «μάθαινε κάτι νέο». Η Χριστίνα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ισπανικό άλμπουμ με τίτλο La Luz, το τρίτο μέρος του άλμπουμ της συλλογής της, και αποκάλυψε ότι ένα ακυκλοφόρητο σινγκλ ονομάζεται “No Es Que Te Extrañe”.

Δήλωσε ότι το τραγούδι «πραγματεύεται μια αποξενωμένη ή δύσκολη σχέση με κάποιον η κάποια που κάποιον που έτρεφε αγάπη». Αν και δεν αποκάλυψε ποια ήταν η έμπνευση της για το τραγούδι, η Χριστίνα είπε: “Για μένα, αγγίζει κάποιες εμπειρίες που είχα μεγαλώνοντας, το περιβάλλον γύρω μου. Μέσα και έξω από το σπίτι, είδα διάφορες μορφές κακοποίησης.”

Η τραγουδίστρια λέει ότι τώρα είναι μητέρα, έχει μια νέα προοπτική για το ταξίδι της και δεν θέλει το τραγούδι να μην «υβρίζει κανέναν» ή να τον «κατηγορεί».

Επίσης εξέφρασε: «Σκοπός μου είναι να πω μια ιστορία με την οποία ελπίζω ότι οι άλλοι μπορούν να συσχετιστούν και να αισθανθούν ενδυναμωμένοι και να βρουν συγχώρεση για τους εαυτούς τους και αυτούς που μας έχουν πληγώσει».   Είπε ότι το τραγούδι έχει να κάνει με το “να νιώθουμε όμορφα” επειδή ” είναι σημαντικό να αφήσουμε πράγματα που μας πλήγωσαν τόσο πολύ ώστε να καταλήξουμε να κρατηθούμε αιχμάλωτοι από αυτά”. Η Χριστίνα είπε ότι το νέο της τραγούδι δεν αφορά μόνο τη συγχώρεση, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι όσοι την πλήγωσαν «μπορεί να έχουν και μια ιστορία» που μπορεί να «οδήγησε σε ορισμένες επιλογές» στη ζωή της.

Το La Luz είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

🗓️ 30 Sep 2022

Related Articles