Η Christiana Aguilera ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η τελευταία τάση φαίνεται να είναι ντοκιμαντέρ για μουσικούς και καλλιτέχνες και η ποπ σταρ Christina Aguilera πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα ταινία για τη ζωή της σε σκηνοθεσία του Shaft Helmer Ting Poo. Σύμφωνα με το MovieWeb, η ταινία βρίσκεται στην παραγωγή εδώ και δεκαοκτώ μήνες, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να μοιραστείς μαζί της τον τίτλο της «Πριγκίπισσας της Ποπ». Η ολοκαίνουργια ηθοποιός του Mickey Mouse Clubhouse, Britney Spears, αλλά η Christina Aguilera έχει περισσότερο από το δικαίωμα να το κάνει. Ένα αστέρι που έκανε το ντεμπούτο του το 1993 σε μια επίδειξη της Disney μαζί με άλλα θραύσματα όπως ο IRL Ken-doll Ryan Gosling και το δεύτερο καλύτερο μέλος του N*Sync, Justin Timberlake. Η Χριστίνα βρήκε φήμη και κέρδισε το πρώτο της Grammy σε ηλικία δεκαεννέα ετών.

Από τότε, η Aguilera δεν έχει χάσει τη συνάφειά της, καθώς αναφέρεται ως η «Φωνή μιας γενιάς» δημοσιεύοντας τραγούδια στα charts του Billboard κάθε δεκαετία από το ντεμπούτο της. Μια από τις προηγούμενες επιτυχίες της, το “Reflection” από το κλασικό Mulan της Disney τράβηξε το αυτί ενός στελέχους της RCA Records. Η δισκογραφική της πρόσφερε σχεδόν αμέσως μια δισκογραφική δουλειά και άρχισε η βασιλεία της Christina Aguilera.

Η Christina Aguilera ξεκίνησε με μια αναγκαστική εφηβική ποπ εικόνα για να ανταγωνιστεί (για άλλη μια φορά) την Britney Spears. Με την υποστήριξη της μουσικής βιομηχανίας για την παραγωγή ενός χριστουγεννιάτικου άλμπουμ, η Aguilera αποφάσισε τελικά ότι είχε βαρεθεί να μην έχει τον έλεγχο του δικού της καλλιτεχνικού οράματος. Αφού απέλυσε τον μάνατζέρ της και αποκάλυψε ότι ήταν αρχηγός της καριέρας της όταν ηχογράφησε το “Lady Marmalade” μαζί με τους P!nk, Lil’ Kim και Mya.

Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε κερδοφόρα, εκτινάσσοντας την Christina Aguilera πιο πολύ στα αστέρια από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να ελπίζει ο Elon Musk. Τις επόμενες δύο δεκαετίες, εμφανίστηκε σε ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με τη Cher στην ταινία Emoji με την πιο εύκολη πληρωμή ποτέ του Πάτρικ Στιούαρτ. Και όλα αυτά, ενώ εξακολουθεί να κυκλοφορεί επιτυχημένα σινγκλ, η Aguilera έχει γίνει σύμβολο του φεμινισμού στην ποπ, επιδεικνύοντας τον αδικημένο εαυτό της.

Δεδομένων όλων αυτών και της συνεχιζόμενης προβολής της ως ποπ σταρ, καθώς και της φιλανθρωπικής της δράσης για τα δικαιώματα των LGBT και των ζώων, η Christina Aguilera έχει πολλά να καλύψει σε ένα ντοκιμαντέρ. Αν και είναι μια μνημειώδης πρόκληση, η σκηνοθέτις Ting Poo έχει ήδη αποδείξει τις ικανότητές της στο 2021 Shaft, μια ακλόνητη ματιά στον αγώνα του ηθοποιού Val Kilmer με την αγάπη του για την υποκριτική και τη δημιουργία ταινιών μετά τη μάχη που του άλλαξε τη ζωή με τον καρκίνο. Ένα συναισθηματικό κομμάτι που είναι ταυτόχρονα τέχνη και ταξίδι ενός ανθρώπου, ο Poo είναι βέβαιο ότι θα φέρει την ίδια ενέργεια στην ιστορία της Christina.

🗓️ 14 Nov 2022

Related Articles