Η Chloë κυκλοφορεί το νέο της single «For the Night» μαζί με την Latto

Shutterstock_2176877803

Η Chloë και η Latto κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι, “For the Night”. Με το νέο κομμάτι, η Chloë συνεχίζει να επεκτείνει τον μουσικό της κατάλογο καθώς το “For the Night”, καθώς το τραγούδι είναι το επόμενο κομμάτι μετα από τα “Surprise”, “Treat Me” και “Have Mercy”.

Σε παραγωγή του London On Da Track, το ομαλό τραγούδι R&B/Pop συζητά δοκιμασίες σχέσεων και ότι η αγάπη δεν ανταποκρίνεται. «I ask myself why we can’t be closer/I play those same games a thousand times over/And you crave those long nights with me, oh, don’t you? /You can leave your guard at the door/And let me love you for the night», τραγουδάει η Chloë στο ρεφρέν.

Η Latto εμφανίζεται στον τρίτο στίχο, ραπάροντας, «I’m the only one know everything you like / You can have this for the night or for your life». Το “For the Night” έρχεται με ένα βίντεο στο οποίο συμπρωταγωνιστεί ο κωμικός Druski. Tο video clip εναλλάσσεται ανάμεσα σε στιγμές που αφορούν τη σχέση, χορευτικές λήψεις και αληθινά κλιπ από την Chloë που πειράζει το σινγκλ στο iHeartRadio Music Festival τον περασμένο Σεπτέμβριο.

To «For the Night» είναι η συνέχεια του «Surprise», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Η Chlöe δημοσίευσε για πρώτη φορά και τα δύο τραγούδια τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live όπου ρώτησε τους θαυμαστές ποιο τραγούδι ήθελαν να κυκλοφορήσει ως συνέχεια του “Treat Me”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Και τα τρία τραγούδια, καθώς και το πλατινένιο σινγκλ “Have Mercy”, θα εμφανιστούν στο ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της Chlöe.

«Ανυπομονώ να ακούσουν οι θαυμαστές μου τα νέα μου τραγούδια και ελπίζω να το λατρέψουν όταν κυκλοφορήσουν», είπε η Chlöe στην Uproxx σε μια συνέντευξη.

Τον Μάρτιο, η Chlöe επιβεβαίωσε ότι το ντεμπούτο της είχε ολοκληρωθεί. «Παιδιά… Προσπάθησα να το κρατήσω, λίγο περισσότερο αλλά τελείωσα το άλμπουμ μου πριν από μερικές εβδομάδες», έγραψε η Chlöe. «Δεν ελέγχω τις ημερομηνίες, αλλά να ξέρετε ότι είμαι πολύ περήφανη για αυτό το νέο μου άλμπουμ. Σημαίνει τα πάντα για μένα».

🗓️ 08 Nov 2022

Related Articles