Η Chloe Bailey ανακοινώνει το ντεμπούτο της άλμπουμ «In Pieces»

Chloe-Bailey-2022-mtv-b-billboard-1548

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια κυκλοφορίας μιας σειράς σινγκλ, συμπεριλαμβανομένων των “Have Mercy” και “Treat Me”, η Chloe Bailey αποκαλύπτει το πολυαναμενόμενο σόλο ντεμπούτο άλμπουμ της.

Η 24χρονη τραγουδίστρια μπήκε ανακοίνωσε μέσω του Instagram την Τρίτη (24 Ιανουαρίου) ότι το επερχόμενο άλμπουμ της, με τίτλο In Pieces, θα φτάσει τον Μάρτιο του 2023, αν και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί.

Μαζί με την ανακοίνωση, η Bailey μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με ένα κομψό κόκκινο δερμάτινο φόρεμα, να λειτουργεί ως ζυγαριά καθώς κρατά μια ανθρώπινη καρδιά στο ένα χέρι και μια σφαίρα στο άλλο. «Φορέστε την καρδιά μου στο μανίκι μου / Όλοι λένε ότι είμαι αφελής / Αλλά είναι καλύτερα από το τίποτα», ακούγεται να τραγουδά στο βάθος πάνω από μια αιθέρια μελωδία.

Η αδερφή της Chloe, Halle Bailey, μοιράστηκε ένα γλυκό σχόλιο προς υποστήριξη. “Ουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!! έγραψε κάτω από την ανάρτηση. Ως μέρος του Chloe x Halle, το ντουέτο κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ – το The Kids Are Alright του 2018 και το Ungodly Hour του 2020.

«Είναι όλα όσα έχω περάσει, όλο το γκρέμισμα, οι άνθρωποι που υποτιμούν, μου λένε ότι δεν μπορώ να το κάνω – όλα αυτά έχουν μπει στη μουσική», εξήγησε προηγουμένως η Chloe για το επερχόμενο σόλο LP της. «Το άλμπουμ είναι ότι παίρνω τον εαυτό μου και μιλάω έξω από οποιοδήποτε μικρό μέρος ή χώρο που ο κόσμος προσπάθησε να με βάλει, που οι άνθρωποι και οι προσωπικές σχέσεις προσπάθησαν να με βάλουν, ακόμα και [το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Είμαι εγώ που απελευθερώνομαι.”

🗓️ 26 Jan 2023

Related Articles