Η Cher δηλώνει ότι η ερμηνεία της Kelly Clarkson για το κομμάτι της «DJ Play a Christmas Song» ήταν «εκπληκτική»

Η Cher αγαπά το ταλέντο της Kelly Clarkson όπως και οι υπόλοιποι από εμάς! Η σταρ του “Believe” μπήκε στο X (προηγουμένως γνωστό ως Twitter) την Τρίτη (19 Δεκεμβρίου) για να σχολιάσει την πρόσφατη διασκευή Kellyoke της Clarkson στο “DJ Play a Christmas Song” στο ομώνυμο talk show. «KELLY,,,,U ACED IT, εγραψέ. U GOT THE GIRL VERSION OF MY VOICE. BABE, I AM OUT OF MY MIND OVER UR VERSION.. THE MODULATION GAVE ME …I DONT KNOW, I JUST LOST MY MIND. SISTER U GOT IT».

Η Cher κυκλοφόρησε το «DJ Play a Christmas Song» ως το βασικό σινγκλ από τα Χριστούγεννα, το πρώτο της άλμπουμ διακοπών. Το “DJ Play a Christmas Song” έφτασε στην κορυφή του chart πωλήσεων Dance/Electronic Digital Song τον περασμένο μήνα – δίνοντας στη Cher κορυφαία θέση στο Billboard τις τελευταίες επτά δεκαετίες – ενώ το μητρικό άλμπουμ «Christmas», έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του τσαρτ Top Holiday Albums του Billboard νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η ίδια η Clarkson έχει επίσης ένα εορταστικό άλμπουμ, το 2021 When Christmas Comes Around, το οποίο έφτασε οκτώ χρόνια μετά το άλμπουμ της το 2013, Wrapped in Red. Η εορταστική της επιτυχία, “Underneath the Tree”, επέστρεψε στο Holiday 100 top 10 φέτος στο Νο. 9. Το τραγούδι, το οποίο έγραψε η Clarkson μαζί με τον Greg Kurstin, ήταν το βασικό σινγκλ από το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, το 2013 Wrapped in Red. Μέχρι στιγμής έχει φτάσει στο Νο. 8 στο Holiday 100, το 2014.

https://youtu.be/HPtWlI5kJak

🗓️ 21 Dec 2023

Related Articles