Η Cher ανακοίνωσε το νέο rock’roll άλμπουμ με τίτλο «Christmas»

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να τραγουδήσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Οι θαυμαστές της Cher μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτή η εορταστική περίοδος θα είναι πιο χαρούμενη, πιο φωτεινή και πιο rock’n’roll από ποτέ φέτος με το νέο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ της, “Christmas”, το οποίο είναι διαθέσιμο από τις 20 Οκτωβρίου στην εταιρεία Warner Records.

Το «Christmas», το πρώτο νέο στούντιο άλμπουμ της Cher εδώ και πέντε χρόνια, περιλαμβάνει 13 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων πολλών κλασικών διακοπών και τεσσάρων πρωτότυπων κομματιών. Το άλμπουμ μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για μια εκπληκτική λίστα με καλεσμένους σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Darlene Love, Stevie Wonder, Michael Bublé, Cyndi Lauper και Tyga.

Το πρώτο σινγκλ, «DJ Play A Christmas Song», γράφτηκε από τη Sara Hudson (γνωστή για τη δουλειά της με τους Dua Lipa, Katy Perry, Troye Sivan) και την ομάδα της, η οποία συνέβαλε με τέσσερα νέα τραγούδια στο άλμπουμ. Γράφτηκε κυρίως στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο, το «Christmas» παρήχθη από τον επί μακρόν συνεργάτη Mark Taylor (γνωστός για τη δουλειά του στο «Believe»). Τα τραγούδια περιλαμβάνουν κλασικά ντουέτα σούπερ σταρ, όπως “What Christmas Means To Me” με τον Stevie Wonder και “Christmas (Baby Please Come Home)” με την Darlene Love (το τελευταίο από τα οποία η Darlene ηχογράφησε για πρώτη φορά με τον Phil Spector, με έναν 17χρονο Cher στα δεύτερα φωνητικά). Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης μια εγκάρδια απόδοση του “Home”, που γράφτηκε και εκτελέστηκε με τον Michael Bublé.

«Ποτέ δεν το λέω αυτό για τα άλμπουμ μου, αλλά είμαι πραγματικά περήφανη για αυτό. Είναι ένα από τα κορυφαία σημεία της καριέρας μου», σχολίασε η Cher.

Ένα από τα πολλά highlights είναι το ντουέτο μεταξύ της Cher και του Stevie Wonder στο «What Christmas Means to Me» του Stevie. Η Cher παρατήρησε: «Κάθε φορά που ακούω αυτή τη φυσαρμόνικα, νιώθω ξανά έφηβη. Είναι ένα προσωπικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα να ηχογραφήσω αυτό το τραγούδι με τον Stevie».

Δύο άλλα ξεχωριστά κομμάτια είναι μια απροσδόκητη συνεργασία με τον Tyga σε ένα άλλο τραγούδι της Sara Hudson, το “Drop Top Sleigh Ride”, σε παραγωγή των Alexander Edwards, Mike Crook και Ryan OG, και το “Put A Little Holiday In Your Heart” με τη Cyndi Lauper.

Η Cher γιορτάζει επίσης την 25η επέτειο του πολυπλατινένιου άλμπουμ της “Believe” με την κυκλοφορία του “Believe 25th Anniversary (Deluxe Edition)” στη Warner Records.

Η λίστα κομματιών του «Christmas» περιλαμβάνει τα:

DJ Play A Christmas Song

What Christmas Means To Me (with Stevie Wonder)

Run Run Rudolph

Christmas (Baby, Please Come Home) [withDarlene Love]

Angels In The Snow

Home (with Michael Bublé)

Drop Top Sleigh Ride (with Tyga)

Please Come Home For Christmas

I Like Christmas

Christmas Ain’t Christmas Without You

Santa Baby

Put A Little Holiday In Your Heart (with Cyndi Lauper)

This Will Be Our Year

🗓️ 10 Nov 2023

Related Articles