Η Chanel κυκλοφόρησε το νέο της single «ΤΟΚΕ»

Το νέο τραγούδι της Chanel με τίτλο, ‘TOKE’, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Η νέα καλλιτέχνης χαράζει μία νέα δισκογραφική πορεία, καθώς η αναμονή κορυφώνεται για την κυκλοφορία του debut studio album της που θα φτάσει στα χέρια μας μέσα στο επόμενο έτος. Το τραγούδι επιλέχθηκε από τους Radio Televisión Española και Royal Spanish Football Federation να αντιπροσωπεύει την Εθνική ομάδα της Ισπανίας στο επόμενο World Cup.

 Αυτό το νέο τραγούδι διαδέχεται το διπλά πλατινένιο ‘SloMo’ και πλέον την καθιερώνει ως μία καλλιτέχνη που υπογράφει επιτυχίες. Η ανυπομονησία να ακούσουμε το επόμενο μουσικό βήμα της Chanel και το ‘TOKE’ ήταν μεγάλη.

Η Chanel περίγραψε αυτή την στιγμή: “Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπορώ να παρουσιάσω το νέο μου τραγούδι και να περάσω στην επόμενη φάση της καριέρας μου μαζί με τους αγαπημένους μου θαυμαστές. Ξέρω ότι περιμένατε νέα μουσική από μένα και επιτέλους… Llegó la mami! Το “TOKE” είναι ένα τραγούδι στο οποίο θες να χορέψεις, να διασκεδάσεις και να σου φτιάξει τη διάθεση. Ελπίζω να το απολαύσετε. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας.”

Η Chanel έγραψε το τραγούδι παρέα με τους Leroy Sanchez, Miguel Muñoz, Alex Zabala, Gio Fernandez, Christopher Sánchez, Kile Hangami, Robert Steinmiller και Spencer Yaras. Επιπλέον, έχει συμβάλει και στην παραγωγή του,  μαζί με τους Mike Muñoz, Gio Fernandes και District 78.

Το video είναι το αποκορύφωμα του ξεχωριστού ταλέντου της Chanel  και του iconic status της. Tο video σκηνοθετήθηκε από τις Iris Vallés και Alba Ricart με την εταιρία παραγωγής AMBIWO και THE PANDA BEAR SHOW. Γυρισμένο στην Μαδρίτη, το clip περιέχει μοναδικές εικόνες.

Ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις της με τον παγκοσμίου φήμης creative director και χορογράφο Kyle Hangami, με το αποτέλεσμα όχι μόνο να αναδεικνύει το μουσικό ταλέντο της Chanel, αλλά και τις απίστευτες δυνατότητές της ως performer και χορεύτρια. Η καλλιτέχνης εκτελεί έντονες χορογραφίες, πάντα με την ξεχωριστή ομάδα χορευτών της: Exon Arcos, Jennifer Santana, Josh Huerta, Marc Montojo, María Pérez, Patricia Lozano, Pol Soto και Raquel Caurín.

🗓️ 04 Nov 2022

Related Articles