Η Celine Dion κάνει την πρώτη εμφάνιση μετά από περισσότερα από 3 χρόνια εν μέσω μάχης με το σύνδρομο Stiff-Person

Εν μέσω μιας συνεχιζόμενης μάχης με το σύνδρομο Stiff-Person, η Celine Dion έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από περισσότερα από τρία χρόνια, παρακολουθώντας έναν αγώνα NHL στο T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας το βράδυ της Δευτέρας.

Η τραγουδίστρια του “My Heart Will Go On” παρακολούθησε τον αγώνα – μια αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας της πόλης της, των Montreal Canadiens και των Golden Knights του Λας Βέγκας – με τους τρεις γιους της, τον 22χρονο René-Charles και τους 13χρονους Eddy and Nelson. Μετά το παιχνίδι, η hitmaker μίλησε με την ομάδα των Canadiens, δίνοντάς τους συμβουλές για το πώς να επιμείνουν και να διατηρήσουν την υγεία τους, εκτός από χειραψία και ποζάρει για φωτογραφίες.

Η ομάδα μοιράστηκε ένα βίντεο από τη συνάντησή τους με τον Ντιόν στη σελίδα της στο Instagram την Τρίτη, μαζί με τη λεζάντα, «When Quebec emblems meet in Las Vegas…».

Οι θαυμαστές στην ενότητα σχολίων χάρηκαν όταν είδαν την 57χρονη να δείχνει ζωηρή και με καλή διάθεση. «God we missed her so so bad!! So glad to finally see you again Queen @celinedion!!” Ένας θαυμαστής έγραψε, ενώ ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Celine it’s a magic to see you again finally! Stay strong and healthy! We miss you so badly!!!”

Η εμφάνιση της πέντε φορές νικήτριας Grammy έρχεται αφότου αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 τη διάγνωσή της για το Σύνδρομο Stiff-Person, μια σπάνια πάθηση που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτους και σοβαρούς μυϊκούς σπασμούς που επηρεάζει ένα στα εκατομμύριο άτομα.

«Όπως γνωρίζετε, ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο. Και δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν», είπε σε ένα βίντεο της 8ης Δεκεμβρίου. «Αλλά είμαι έτοιμη τώρα… «Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πραγματικά δύσκολο να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει».

Αφού εξήγησε τα συμπτώματά της και πώς η ομάδα της κατέληξε στο συμπέρασμα της διάγνωσής της, η Dion πρόσθεσε: «Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου. Μερικές φορές προκαλεί δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως έχω συνηθίσει. Πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν ένας αγώνας. Το μόνο που ξέρω είναι να τραγουδάω, αυτό έκανα σε όλη μου τη ζωή».

🗓️ 02 Nov 2023

Related Articles