Η Cat Burns μοιράζεται δύο νέες κυκλοφορίες  "People Pleaser" και "Sleep At Night"

Το προηγούμενο single της Cat Burns, το “Go”, είναι το πιο εμπορικό από γυναίκα καλλιτέχνη μέχρι στιγμής στην Αγγλία. Την περασμένη Παρασκευή επέστρεψε με 2 νέα τραγούδια. Το “Sleep At Night” και το “People Pleaser” που είναι και αυτό που προωθεί.

Τα συγκεκριμένα τραγούδια της αφορούν του αγώνες, για την αυθεντικότητα με τους ανθρώπους και πως επηρεάζει την καθημερινότητα της. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και από το Spotify ότι η Βρετανίδα θα είναι η νέα Global Radar Artists της επιτυχημένης πλατφόρμας.

Συζητώντας το πρώτο από τα νέα της τραγούδια, το ‘People Pleaser’, η Burns δήλωσε ότι: «Το ‘People Pleaser’, αφορά της δυσκολίες του να είμαι «People Pleaser προς του άλλους». Για το «Sleep At Night», πρόσθεσε: «Το «Sleep At Night» είναι ένα πραγματικά πολύ προσωπικό τραγούδι για μένα. Έχει να  κάνει με το όταν πληγωθείς βαθιά και βλέπεις την αδικία γύρω σου από τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά να αποφασίσεις να πάρεις τον δρόμο και να μην πεις τίποτα κακό, επειδή είσαι καλός άνθρωπος».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Μπερνς αποκαλύφθηκε ως ένας από τους πολλούς υποστηρικτές που θα συμμετάσχουν με τον Ed Sheeran στην τεράστια περιοδεία του το 2023 στη Βόρεια Αμερική «Mathematics».

Ο σταρ της ποπ θα φέρει τη συνεχιζόμενη παγκόσμια περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά τον επόμενο χρόνο, με την υποστήριξη της Cat Burns μαζί με τους Khalid, Dylan, Rosa Linn, Maisie Peters και Russ σε διαφορετικές ημερομηνίες.

🗓️ 14 Oct 2022

Related Articles