Η Carly Rae Jepsen ανακοινώνει το νέο της άλμπουμ «The Loneliest Time»

Η Carly Rae Jepsen επιστρέφει με ένα νέο άλμπουμ που ονομάζεται «The Loneliest Time». Η Καναδή τραγουδίστρια τα κατάφερε για πρώτη φορά με το αναπόφευκτο banger “Call Me Maybe”. Tα τελευταία χρόνια η Jepsen έχει γίνει ένας πλήρης αστέρας της ποπ βιομηχανίας, χάρη στα άλμπουμ με μεγάλη αποδοχή όπως το Emotion και το Dedicated.

Το νέο της άλμπουμ, συνδυάζει ποπ μελωδίες και μπαλάντες. Οι συνεργάτες στο νέο LP περιλαμβάνουν τους Tavish Crowe, Rostam Batmanglij (που παρήγαγε και συνέγραψε το single “Western Wind”), Bullion, Captain Cuts, John Hill, Kyle Shearer και Alex Hope. Το The Loneliest Time είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ από την Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό. Κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου 2022, μέσω των 604, School Boy και Interscope.

Το νέο της άλμπουμ, είναι μια άλλη συλλογή λαμπερών ποπ πολύτιμων λίθων. Η Jaspen συνεχίζει να γράφει για την ορμή του ερωτευμένου και τον πόνο που το συνοδεύει με χειρουργική ακρίβεια. Το The Loneliest Time περιλαμβάνει μια σειρά από κομμάτια που συναγωνίζονται το Emotion όσον αφορά την απόλυτη ποπ δύναμη—το πρώτο άλμπουμ της Kylie Minogue, «Surrender My Heart», ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Αλλά τα παλλόμενα synths του μπορούν μόνο να κάνουν τόσα πολλά για να κρύψουν την ευπάθεια των στίχων της Jepsen: «”Sorry if I push your good, especially when I need you to stay / I know you hate that I’m still tasting your love, I’m trying not to fuck that.”

«Το να γνωρίζω ότι αυτή η μουσική θα είναι εκεί έξω για να την ακούσουν όλοι με κάνει να νιώθω πιο εκτεθειμένη από ό,τι ένιωθα ποτέ πριν βγάλω ένα άλμπουμ», λέει. «Δεν ξέρω καν πώς να αρχίσω να μιλάω για αυτό χωρίς να ακούγομαι λυπημένη».

Το The Loneliest Time ήταν η προσπάθεια της Jepsen να αποσπάσει τον εαυτό της από την τραγωδία. Υπέστη πολλές προσωπικές απώλειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου της αγαπημένης της γιαγιάς. Μη μπορώντας να διασχίσει τα καναδικά σύνορα για να είναι με την οικογένειά της λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, η Jepsen έμεινε να θρηνεί μόνη στο Λος Άντζελες. Πρόσφατα single και με τον κόσμο της σε ένα αδιέξοδο μετά από 10 χρόνια συνεχόμενης περιοδείας και ηχογράφησης, ένιωθε τελείως παρασυρμένη.

Η σύνθεση τραγουδιών ήταν πάντα η προτιμώμενη μέθοδος επεξεργασίας των συναισθημάτων της Jepsen, είτε πιστεύει είτε όχι τα αποτελέσματα θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Έγραψε τα “Surrender My Heart” και “Western Wind” στα προσωπικά της ημερολόγια χωρίς να σκοπεύει να τα τοποθετήσει σε άλμπουμ, παρολα αυτά όμως αποφασίσε να τα κυκλοφορησει σε αυτό το άλμπουμ.

Το άλμπουμ δημιουργήθηκε πολύ οργανικά, με την Jepsen να συγκεντρώνει μια ομάδα νέων και παλαιότερων συνεργατών για να πραγματοποιήσει το όραμά της.

🗓️ 27 Oct 2022

Related Articles